W2Best

Det handlar om stil.

February 14, 2013 Entreprenörskap

Några nedlagda och några uppstartade

Jag driver ett antal sajter och den senaste tiden har det gått lite upp och ner. I december råkade jag ut för en hackerattack där någon tog sig in på samtliga mina sajter och saboterade wordpress inifrån. Det tog ordentligt med tid att lösa, och jag vet fortfarande inte exakt vad det var som skapade det. Webbhotellet hävdade att det rörde sig om en infekterad PC som jag använt för att logga på FTP, vilket jag inte har en aning om att jag gjort eftersom jag bara använder mac.

Hur som helst blev jag tvungen att stänga ner ganska många sajter som inte producerat några pengar, och jag är osäker på om jag kommer starta upp dem igen, med tanke på hur lite pengar de dragit in, och att de ändå tagit en del tid att underhålla.

Jag har även köpt en Sony HMZ-T2 och registrerat domänerna för att göra en sajt om denna. Det är en otroligt rolig produkt som funkar perfekt med mitt mål att se minst 150 filmer under 2013. Det målet kommer gå att följa mer på w2.se om jag inte skapar en ny blogg för just det ändamålet. Who knows.

sony hmz t2
Denna är perfekt för film, speciellt 3d-bluray eftersom den ger en riktigt bra 3d-effekt. Den är även utmärkt för spel, speciellt arkadliknande fightingspel och simulatorer, som t.ex golfsimulator, flygsimulator och liknande.

Jag hoppas kunna ha lite innehåll på dessa inom kort så att jag kan skriva mer om dem!

Jag träffade Rasmus här om dagen, som är en gammal kompis som jag träffade på lägerskola i Rumänien för typ 7 år sedan. Snacka om nostalgiträff. Jag blev sugen på att träffa mer folk från den tiden för att se vad de håller på med egentligen. Känns som en helt annan tid…

Imorgon bär det åter upp till Stockholm, för en helhelg i Stockholm. Första gången på länge! 🙂

Annars är det mest Lindy hop som gäller just nu. Alltifrån kurs, socialdans, läger, fota uppvisning med lindylicious och tävling!

Liknande inlägg:

  1. Några nya projekt! Det sprutar idéer ur mitt huvud och här är några...
  2. Några bilder från Mattias D80! Här kommer några bilder från Mattias Kamera! Lite omväxling från...
  3. Tillbaka efter några dagar… Nu är jag tillbaka efter några dagars uppehåll tack vare...

1 to “Några nedlagda och några uppstartade”

  1. berkey says...

    With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My site has a lot of unique content I’ve either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement. Do you know any solutions to help prevent content from being stolen? I’d definitely appreciate it.|

Leave a comment