W2Best

Det handlar om stil.

Category Archives: Tankar

#tejpaihop

Alla som twittrar har nog sett taggen #dejtaihop som fick enormt genomslag inför Alla hjärtans dag idag. När vi hade utflyttningsfest för ett och ett halvt år sedan körde vi temat #tejpaihop. Vilket innebar en form av mänsklig fiskdamm, där jag personligen parade ihop folk som inte kände varandra och de tejpades ihop i händer och fötter och fick sedan förfesta på det sättet. Helt klart ett värt festkoncept! Det… Läs mer/kommentera inlägg.

February 14, 2012 Tankar

Vår på riktigt

Jag måste bara dela med mig av några bilder från gårdagens promenad. Faktum är att dessa är tagna precis utanför vårt hus med min telefelefon.
kan man bli annat än glad när man får se sånt här utanför dörren? 🙂

April 19, 2011 Tankar

Flytt till Göteborg!

Jag har hunnit med mycket  sen mitt senaste inlägg och nu är jag precis tillbaka i Sverige efter fyra månader i Indien. Efter en fantastisk resa är jag nu boende i Göteborg! Har inte bestämt mig helt vad jag ska ägna mig åt här vilket känns skoj eftersom jag alltid haft bra koll på det tidigare.

Det är annorlunda att bo i Göteborg än Lindesberg som har tio tusen invånare, och… Läs mer/kommentera inlägg.

March 15, 2011 Tankar

Hemma efter Emmaboda!

Är hemma efter en grym festival i Emmaboda. Var första gången jag var där och en riktigt rolig upplevelse. Bara cirka 7000 personer på plats, och tältplats precis framför stora scen. Att kunna ta med sig sin campingstol och sitta på reggaekonsert på förmiddagen, eller sitta i campet på eftermiddagen och se spelningar utan att behöva gå till ett festivalområde var klockrent! Det enda som var lite jobbigt var att… Läs mer/kommentera inlägg.

August 2, 2009 Tankar , , ,

100 000 sidvisningar sen plattformsbytet.

Såg precis att jag fått 100 000 sidvisningar sen jag bytte från Blogg.se till Wordpress. Det känns skoj!
Dock har det blivit väldigt mycket färre kommentarer på bloggen mot vad det var innan. Det bekymrar mig lite, men det måste ju finnas en anledning till det som till allt annat.
Är det så att jag skriver är tråkigare?
Är det krånligare att kommentera i denna plattform?
Eller är… Läs mer/kommentera inlägg.

April 21, 2009 Tankar , , , , ,

Vibram Fivefingers – Nya Crocs?

Update: Vibram Fivefingers har kommit till Sverige och man få tag på dem här.De skall visst vara bra för att träna styrkan i fötterna, och kännas ungefär som att vara barfota trots att man har skor.

Det senaste jag sett som skulle kunna bli något liknande (något fult som man inte förstår) är Vibram Fivefingers, som jag sett endast på en person, som råkar vara min favoritförfattare… Läs mer/kommentera inlägg.

April 14, 2009 Tankar , , , , ,

Intensiva dagar. Imorgon BNI och Shoppingrunda! (Video)

Jag har några dagar väldigt intensivt jobb då jag har ett nytt stort projekt på gång samtidigt som jag har universitetskurser som håller ganska högt tempo just nu… Men det är inte roligt när man inte saker att göra, så jag föredrar att sitta på kontoret med fullt upp. Så länge jag tycker att det är roligt kommer jag inte att bränna ut mig på det.

Imorgon är det… Läs mer/kommentera inlägg.

Tankar , ,

Hela inläggen i RSS-en!

Jag får be om ursäkt för att jag inte gjort detta tidigare, för jag tycker liksom förmodligen 99,9% av jordens befolkning att det är ett hån mot sina trogna rss-läsare att de inte får läsa hela inläggen i sin rss-reader. Nu har jag iallafall ändrat så att ni som vill ha min blogg i google reader eller dyl. kan ha det utan att behöva störa er på att det bara… Läs mer/kommentera inlägg.

April 8, 2009 Tankar , , , ,

Min senaste grej.

Jag är ganska känd för att ja snöar in totalt på olika mer eller mindre vettiga saker, och lägger nästan all min tillgängliga tid på det under en period, för att sedan gå över till något annat. Det är en stor anledning till att bloggen inte uppdateras under ganska långa perioder ibland för att sedan uppdateras väldigt frekvent ett tag, för att sedan inte uppdateras igen… Jag gillar verkligen att… Läs mer/kommentera inlägg.

January 20, 2009 Allmänt, Tankar

Myrorna i Örebro går utför…

Vi var på myrorna i Örebro idag som jag skrev. Jag fick lämna in min bok. Som tur var var det bara 40 kronor i böter. Jaja det har ju inget med myrorna att göra. Där hade de gjort om väldigt mycket vilket dessvärre inte kändes till det bättre. Innan har det alltid funnits ganska mkt herrkläder där, men nu var herravdelningen nästan helt obefintlig… Så jäkla tråkigt att de… Läs mer/kommentera inlägg.

January 16, 2009 Tankar

Ny meny etc.

Nu har jag suttit och pillat med några uppgifter i webbdesign ett tag, och den här kursen är perfekt för bloggen, eller till en början kanske den inte är så bra, eftersom bloggen kommer få vara testobjekt för mina nya kunskaper.
Jag plockade till en meny i toppen. Vissa av länkarna fungerar inte alls, men detta är ett steg i ett litet större sammanhang. Så det är mest ett… Läs mer/kommentera inlägg.

November 24, 2008 Tankar

90-talskläder

Nu var det bra längesen jag bloggade här. Som vanligt händer det mkt och det blir alltid en prioriteringsfråga hur mkt man bloggar. Jag har gjort många saker den senaste tiden utöver det vanliga, jobbar skitmkt med att få igång BNI här i staden, och snart är vi i mål där! Denna veckan har jag dock tagit det förhållandevis lugnt, vilket har varit riktigt välbehövligt för att vila upp sig… Läs mer/kommentera inlägg.

November 20, 2008 Tankar

Segt med bloggande

Hur många inlägg kan man skriva om att man är seg på att blogga? Det är frågan…

Hur snabbt kan en japan åldras?

Det är något annat att fundera på!

Jag har gjort ett par outfits de senaste dagarna, men tiden har varit för knapp för att prioritera att blogga upp dem. Det kommer ett uppsamlingsheat någon gång under veckan, för imorgon bitti bär… Läs mer/kommentera inlägg.

October 12, 2008 Tankar

Dåligt med bloggande

Otroligt intensiv vecka denna som gått, och nästa ser ut att bli lika intensiv. Men jag ska se till att ta mig tid att blogga några gånger iallafall! Hoppas att ni har en bra vecka Allihop! Nu ska jag beställa en kamera till mor och far!… Läs mer/kommentera inlägg.

October 5, 2008 Tankar

Velour-kavaj

Jag är riktigt sugen på en dubbelknäppt kavaj från Velour nu. Tänkte ta en kik i morgon i Örebro. Tänk bilden nedan, som jag hittade på manolo från Velours höstvisning.

Idag har varit en fruktansvärt produktiv dag! Allt har bara gått så grymt bra!… Läs mer/kommentera inlägg.

October 1, 2008 Tankar

Ny profilbild

Det är inte varje dag jag går och skaffar nya profilbilder. Är väl i allmänhet ganska dålig på att ta bilder på mitt eget
ansikte. Här är iallafall den nakna sanningen om hur jag ser ut. Kanske vissa bara har sett headern och på alla bilder
klipper jag ju av huvet… Den åker iallafall in på profilen idag. Anledningen till att jag tog den var för att det… Läs mer/kommentera inlägg.

September 25, 2008 Tankar

Marknadsundersökning

Tisdagar är min dag på Örebro Universitet! Kommer in hit och jobbar lite med entreprenörskapsredovisning, käkar riktigt läcker pastabuffé går på lektion i entreprenörskap och sedan drar jag ut till Bista på Affärspresentation. Idag skall jag dock åka och hämta ett bord till kontoret istället för att åka på affärspresentation. Det ska bli riktigt soft att få in ett bord där. Det enda som fattas är ett gäng stolar, sen… Läs mer/kommentera inlägg.

September 23, 2008 Tankar

Trenchcoat och rolig dag

Idag har varit en riktigt bra dag. Jag har fixat de sista grejorna med bilen, pluggat och förberett samt genomfört en av de bästa mässorna på bra länge. Det är så otroligt roligt att vara på mässa och när det är sån grym stämning som det var idag så är det bättre än någonsin annars…

Igår på Erikshjälpen hittade jag en riktigt fin Svart trenchcoat, men jag lutar… Läs mer/kommentera inlägg.

September 18, 2008 Tankar

Kamera!

Om jag inte redan haft två systemkameror hade jag definitivt slagit till när Marrakezh (eller hur det nu stavas) kränger iväg dem för 5999 med 18-135 optik. Jag kan rent objektivt säga att det lär bli svårt att hitta ett bättre pris. Dock så är erbjudandet bara för idag. Imorgon säljer de något annat…

Smacka på ett batterigrepp också så blir den en riktig skönhet! D90 kommer… Läs mer/kommentera inlägg.

September 15, 2008 Tankar

Ordning och reda

Ibland, i undantagsfall har jag hygglig ordning på min garderob. Nu har jag dock så mycket överflödiga kläder att
jag knappt kan stänga garderoben.
På onsdag blir det en sväng till Erikshjälpen för att skänka massa grejor.

Har ni lätt för att hålla ordning i era garderober? Isåfall, hur går det till?… Läs mer/kommentera inlägg.

September 8, 2008 Tankar