W2Best

Det handlar om stil.

August 2, 2009 Tankar , , ,

Hemma efter Emmaboda!

Är hemma efter en grym festival i Emmaboda. Var första gången jag var där och en riktigt rolig upplevelse. Bara cirka 7000 personer på plats, och tältplats precis framför stora scen. Att kunna ta med sig sin campingstol och sitta på reggaekonsert på förmiddagen, eller sitta i campet på eftermiddagen och se spelningar utan att behöva gå till ett festivalområde var klockrent! Det enda som var lite jobbigt var att de körde en herrans massa DJ:s nattetid som spelade så sjukt högt att man inte kunde snacka, och det var svårt att ta sig undan någonstans där man kunde prata. 😛 Det var helt enkelt two many DJ:s på Emmaboda!
Min festivaloutfit, börjar jag trivas grymt bra i och mitt gula regnställ kändes som att det kompletterade upp grymt bra! Jag blev inte blöt en enda gång fastän det faktiskt regnade en del.

Hörde att putte i parken varit riktigt regnigt och lerigt, så det känns som att man valde rätt festival även om det inte blev någon hoffmaestrokonsert. Istället fick det bli Svenska Akademien, Detektivbyrån, Navid Modiri, Syster Sol, Monde Yeux och Bob Hund. Klart värda spelningar! Syster sol var en riktigt rolig överraskning som jag definitivt ska lyssna mer på!

Någon annan som var där och hade roligt? Snart kommer lite bilder!

Liknande inlägg:

  1. Middag på Strandrestaurang Vi stämde träff med ett gäng tjejer genom Couchsurfing för...
  2. En laptop med stil! Datorn har ju i allra högsta grad blivit en pryl...
  3. Way out West & sammanfattning av festivalsommaren. I söndags kom jag hem efter Way out West. En...

1 to “Hemma efter Emmaboda!”

  1. lena says...

    klart jag var där och hade roligt!

Leave a comment