W2Best

Det handlar om stil.

August 21, 2009 Allmänt , , , , , , ,

Way out West & sammanfattning av festivalsommaren.

I söndags kom jag hem efter Way out West. En riktigt bra om än lite annorlunda festival. Såg många riktigt bra konserter som t.ex Robyn (med gästspel av Lykke Li, Mapei, Röyksopp, Dr Alban och såklart Kleerup), Röyksopp och Teddybears men även Arctic Monkeys, Glasvegas, Fever Ray, Antony and the Johnsons… Jag blev också totalt överkörd av my bloody valentine. Det var en sjuk konsert.

Innan den här sommaren så trodde jag att jag skulle dra på hultsfred enbart. Tidigare har det liksom räckt med en eller möjligen två festivaler. Den här sommaren har det blivit Peace and Love, Hultsfred, Emmaboda och Way out West. Om två veckor tänkte jag avsluta festivalsommaren i Finnåker, med att se Mimikry, Miss Li, Rootvälta och Seventribe på Rock for Moc som är en helt drogfri festival. Det ligger bara 1,5 mil hemifrån så det känns rätt värt att dra på! 🙂 Mkt roliga aktiviteter och så är det också. Har varit där två gånger innan och inte blivit besviken alls.

Festivalsommaren till ära så anordnade jag också en födelsedagsfestival i Lindesberg, som blev rätt välbesökt och framförallt grymt rolig! 🙂 Det får bli en återkommande tradition!

Några toppupplevelser från sommaren är Hoffmaestro på P&L, röjjigaste konserten den här sommaren. Sjukt mkt mer folk än förra sommaren och grym stämning!
Johan Johansson på P&L: Ett sånt moment som i slutet på den konserten får man nog inte många gånger. Han avslutade konserten med “Holger är Kvar”, och efter att han klivit av scenen stod samtliga i publiken kvar i 20 minuter och sjöng refrengen fast moddad till Johan är kvar om och om igen. Det var magi på riktigt…
Regina Spektor på Hultsfred: Riktigt härligt att äntligen få se henne live, och hennes utstrålning var verkligen fantastisk…
Lars Winnerbäck på näst största scenen på hultsfred: Rocksättningen. Det var ett tag sen jag såg Lars nu, och den här spelningen var grym.
Snoddas på hultsfred: Att få se Anders Johansson på en punkspelning… Behöver man säga mer?
The Sounds akustiska gig på P&L:Riktigt härligt på kullen i solen. Mer såna spelningar.
Syster Sol på Emmaboda: Att sitta och titta på Syster sol i en stol med strålande sol över sig. Då är livet riktigt bra.
Robyn på Way out West: Helt grym konsert, med alla gäster och covers. Jag är sjukt impad att man kan trolla sig fram mellan genres på ett sånt sätt som hon gör! : )

Ja det var några High-moments!

Vi får se hur nästa festivalsommar blir.. Den kan bli omfattande, men den kan bli obefintlig…

Lite bilder från min festivalsommar:

Trumman fick jag på bytarbordet på födelsedagsfestivalen och hade som kär ägodel hela emmaboda!

emmaboda

Pidiz Underbara skildring av min födelsedagsfestivalkonsert:

födelsedagsfestival

Krockett med Jan och Lena:

crockett

Gitarrspel på Emmaboda:

gitarr

Jag och Pauline. Festivaloutfits.

festival

Dödens timmar på P&L:

p&l

Någon som varit runt på festivaler också?

Liknande inlägg:

 1. Hemma efter Emmaboda! Är hemma efter en grym festival i Emmaboda. Var första...
 2. Nu bär det av igen! Jaha, min enormt lilla packning är klar, och jag har...
 3. Sommaren Det är alltid skoj att höra vad folk har för...

5 to “Way out West & sammanfattning av festivalsommaren.”

 1. lena says...

  dåligt att vi missade varandra på way out west! dock blir du glad nu: jag blev medlem på facebook i veckan efter att min kära vän karin tjatat.

 2. Pidiz says...

  Så kul att du fick så mycket nöje av min sinnesförvirrat inköpta mongotrumma!

 3. ANdré says...

  Hej jag bara undrar vad det är för märke på din skepparkavaj? maila gärna svar till : slangen_91@hotmail.com

 4. Cat says...

  fett f6s i onsdags, tack som fan ff6r det!!!och inte fan vsstie jag att du var bakom skitliv! Satans se5 mkt jag garvade ne4r jag genom Massgravs hemsida le4ste eran intervju… har fortfarande ont i magen av skrattgre5ten.

 5. link says...

  As Charlie Sheen says, this article is “WINNING!”

Leave a comment