W2Best

Det handlar om stil.

November 20, 2008 Tankar

90-talskläder

Nu var det bra längesen jag bloggade här. Som vanligt händer det mkt och det blir alltid en prioriteringsfråga hur mkt man bloggar. Jag har gjort många saker den senaste tiden utöver det vanliga, jobbar skitmkt med att få igång BNI här i staden, och snart är vi i mål där! Denna veckan har jag dock tagit det förhållandevis lugnt, vilket har varit riktigt välbehövligt för att vila upp sig lite…

Efter att ha suttit med tre paralella tentor och heltidsjobb så gick jag ner lite i studietakt, så nu känns det riktigt bra. Har gått in på HTML och kodningsspråk nu, så snart kan jag väl göra något åt utseendet på bloggen också är tanken… Har precis kommit in på CSS-delen. Riktigt intressant.

På lördag är det dags för inflyttningsfest hos Pidiz med 90-talstema. Vad ska man då klä sig i för att matcha det temat? Några grejor som kommer upp i mitt huvud är:

Dunjacka
Fleecetröja
Löparskor
Championbyxor
Filakläder
Böjda kepsar
Skoltröjor

Några fler idéer? Det blir väl iaf hem till mor och far och gräva lite i förråden, för att se vad jag kan få fram. Hur som helst så kommer jag visa outfiten här, och jag kan garantera att den inte kommar att vara snygg!

Går ju också att köra lite mer grunge, med flanellskjorta och jäkligt slitna jeans… Kan vara något att tänka på..
I want suggestions!

Den gamla klassikerlogon! De var åtminstone sköna..

Det var tider det!

Liknande inlägg:

 1. Marknadsundersökning Tisdagar är min dag på Örebro Universitet! Kommer in hit...

0 to “90-talskläder”

 1. Erik says...

  Du ska vara glad att du inte var fashionisto när du var 10 som dagens 10-åringar. 90 talet är dock hemskt. Eurotechno och älgfrisyrer. Kul att du är tillbaka.

 2. Anonymous says...

  Back in the days!

 3. Ronnie says...

  Klart du skall gå på grunge!

  Sönderslitna jeans med långkalsonger under, kängor, toppluva, kofta och MINST tre flanellskjortor (varav en knuten runt midjan)!

 4. Sam says...

  Haha those were the days!

 5. Samuel says...

  Keepin it real! Glöm inte ett par Buffaloskor, Championtröja, Russel Athletics var oxå stora, Helly Hansen seglarjackor var den tidens CG.

  Ha så kul!

 6. Anonymous says...

  Erik: Nej det har du rätt i. Det är ganska skrämmande att se faktiskt…

  Ronnie: Ja det lutar åt det om man ska kunna få det att vara någorlunda snyggt… Jag har dessutom allt som behövs för stilen… KNUTEN RUNT MIDJAN är ju det allra mest 90 tal som finns. Det måste alla göra!!

  Samuel: Nej precis. Hade ni seglarjackor redan då? Jag vill minnas att de kom under mitten på 2000-talet, men jag bor ju i en liten stad också… 😛

Leave a comment