W2Best

Det handlar om stil.

Category Archives: Resor

Intryck av Tallin

Jag måste konstatera att det är alltid många intryck när man kommer till ett land i Baltikum. Det är framförallt de otroligt gråa byggnaderna, alla mycket annorlunda krogar (läs krogar med väldigt mycket neonlampor formade som tjejer) och såklart språket. Jag visste dock att Estländska är likt Finska, men det är så likt att jag knappt hör skillnad.
När vi kom fram till Hotellet gick vi till ett SPA… Läs mer/kommentera inlägg.

March 25, 2012 Resor

Anlänt i Tallin

Den här helgen spenderar jag i Tallin tillsammans med familjen! Intressant resa på flera sätt! Det var väldigt längesen jag var i Baltikum. Senast var en weekend i Riga som var otroligt bra. Det var också väldigt längesedan jag var på resa med familjen. Det var nästan fem år sen, så det är verkligen speciellt. Min stora fundering kring detta är om det är dom eller jag som förändrat mitt… Läs mer/kommentera inlägg.

March 24, 2012 Resor

Snart bär det av!

Om två dagar bär det av till Indien! Dock är det bara en kort tripp. Man skulle kunna säga en minitripp. Men det ska ändå bli kul! Det är framförallt ställena här nedanför som hägrar. Palolem och Vinya nagar. Farväl regn, för några dagar åtminstone…

Palolem beach

Hampi, Vinya Nagar… Läs mer/kommentera inlägg.

December 1, 2009 Resor , , , ,

Översköljd av Chinatown, IKEA och Första Second handaffären i NYC!

Nu börjar klockan bli sent och jag sitter och tänker på att om en halvtimme börjar BNI-mötet i Lindesberg. Det är en märklig känsla.
Igår var en väldigt intressant dag, vi åkte till Chinatown och hängde ett bra tag där, vilket var fullkomligt översvallande. Jag inser att man nog inte behöver bosätta sig i Kina för att lära sig Kinesiska. 😛 Nu har jag inte varit i Kina, men Chinatown… Läs mer/kommentera inlägg.

September 23, 2009 Resor , , ,

Lite mer utförligt om New York.

Nu har jag kommit in i lägenheten efter lite balkonghäng och ett par öl. Man sitter på balkongen och en gång var 10:e minut glider tunnelbanan förbi från downtown manhattan till brooklyn och vidare till coney island. Stämning.

Alla kanske inte har bakgrunden till varför jag är i New York just nu, och då ska jag be att få berätta det. Jag är ju en person som kan lyckas… Läs mer/kommentera inlägg.

September 21, 2009 Resor , , ,

New York är super! : )

Nu har vi spenderat ett par dagar i New York och jag måste säga att det är klart över förväntan! New York är på vissa sätt mkt bättre och på vissa sätt sämre än vad jag tänkte mig. Det är bättre så tillvida att folket inte är superamerikanskt. Det är liksom lite mindre stereotypt än vad t.ex Philadelphia var (där vi mellanlandade). Det är betydligt smutsigare och i sämre skick… Läs mer/kommentera inlägg.

September 20, 2009 Resor , , ,

Sveriges Svenskaste Jobb (På 5 språk) / Swedens most Swedish Job (In 5 languages)

Ja, det ska mycket till för att jag frivilligt ska söka ett jobb, eftersom jag föredragit att driva egna verksamheter de senaste åren, men ett jobb med så kreativ inriktning som Sveriges Svenskaste Jobb från Svenska Turistföreningen, verkar otroligt roligt! Såna jobb tycker jag att vi bör se mer av i Sverige framöver!

Här är min ansökningsfilm till jobbet:

In English:
(To all english-speaking people… Läs mer/kommentera inlägg.

May 26, 2009 Resor , , , , , ,

På väg till Göteborg

Ju längre ner i Landet man kommer desto mer vår verkar det bli. I Lindesberg kom det över 10 cm snö igår, men här i falköping är det barmark och solen skiner. Skönt att man inte behöver ta sig så många breddgrader för att få lite skönare väder…

Gick en sväng på Myrorna i Örebro, och de har gjort om ordentligt och gjot några förändringar på gott och ont… Läs mer/kommentera inlägg.

March 28, 2009 Resor , ,

Stockholm imorgon!

Imorgon bär det av på en dagstur till Stockholm, den Kungliga hufvudstaden. Någon som har några tips på vad jag ska besöka? Finns det något nytt av värde, eller är det bara gamla vanliga?

Tell me!… Läs mer/kommentera inlägg.

January 21, 2009 Resor

Superkomfortabel bussresa

Nu sitter jag på bussen mellan malmö och Göteborg. Har precis kommit in i Helsingborg. Jag är verkligen nöjd med Swebuss just nu, för jag sitter på ett säte med 230V uttag, så att jag kan ladda min dator. Dessutom är det gratis trådlöst nätverk på bussen, och gott om plats för fötterna. Dessa tre saker saknar jag nästan oavsett vilket färdmedel jag väljer. Det var dessutom betydligt billigare än… Läs mer/kommentera inlägg.

December 15, 2008 Resor , , ,

Nu bär det av.

Nu bär det alldeles strax av till Göteborg. Därefter blir det en sväng till Malmö och därefter tillbaka till Göteborg och sedan till Egypten.
Bal på slottet ska bli riktigt fint. För er som inte har sett slottet:

Villa Papyrus i Mölndal.

Jag har med mig både kamera och dator på resan så jag tänkte att snart bli den här bloggen en kombinerad stil/reseblogg i tre… Läs mer/kommentera inlägg.

December 10, 2008 Resor , ,

Helg

Då var det dags för helg. Kommer dock inte bli en särskilt lugn helg, eftersom det är julskyltning i stan på söndag och då ska vi se till att ha kontoret riktigt snyggt iordning så att vi kan boka många spakvällar både innan jul och efter jul, och sälja presentkort. Det kommer att bli riktigt trevligt. Brukar vara ganska mycket folk i staden då också. På lördag kväll är det… Läs mer/kommentera inlägg.

November 29, 2008 Resor , ,

Promotionbåten!

Tänkte att jag skulle visa lite mer bilder från Promotionbåten, eftersom de flesta kanske inte riktigt vet vad det är för något. Promotionbåten är alltså en nätverksbåt för företagare i Örebro län. Här är lite bilder från evenemanget:

30 bussar uppställda på drottninggatan. Promotionbåten är ett miljötänkande arrangemang! ; )

Förra året var det seminarium på Norra Latin, men nu hade arrangemanget vuxit år stockholm, och… Läs mer/kommentera inlägg.

October 15, 2008 Resor

Summercamp

Nu bär det aldeles strax av på nästa aktivitet: Summer Camp. Ska bli riktigt spännande och jag återkommer med en rejäl rapport på söndag eller måndag när jag återkommit hem.

Ha en jättebra helg allihop!… Läs mer/kommentera inlägg.

July 3, 2008 Resor

Peace&Love

Yes, i Söndags kom jag hem ifrån Peace&Love i Borlänge som varit det ställe jag hängt på i några dagar, och därför haft väldigt dåligt med uppdateringar här i bloggen. Jag hatar verkligen över allt annat när saker tar "semesterstängt". Varför skulle folk leva mindre, träna mindre, handla mindre, låna mindre böcker etc etc för att det är sommar. Kom igen, speciellt de kommunala instanserna borde verkligen lösa detta. Fast… Läs mer/kommentera inlägg.

July 2, 2008 Resor

På väg till Göteborg

En RIKTIGT grym dag i Eskilstuna på mässa, och nu sitter jag på tåget till Göteborg. Har precis klivit på ett enormt fjortisgäng som dodgeat konduktören genom att gömma sig på Toan. Ska gå till resturangvagnen och ta något att äta.
Imorgon blir det succedag med företaget i Kungsbacka. Ska bli riktigt skoj. Lite outfits kommer upp ikväll eller imorgon.

Ha en grym lördagkväll. Gör något roligare än att… Läs mer/kommentera inlägg.

April 5, 2008 Resor

Riktigt otrevligt Varuhus i Dublin…

Pennys var billigare än H&M, och hade väl en del saker som skulle kunna köpas typ svinbilliga
solglasögon. Men skulle du vilja handla på en butik där det ser ut såhär?

Nog ser det billigt ut iaf…

Men nunnorna verkar tycka att det var lugnt… : )… Läs mer/kommentera inlägg.

April 1, 2008 Resor

Resa

För ett par veckor sen var jag och Schough i Riga, men jag har inte jättemycket bilder därifrån. Vet inte hur det kom sig att jag inte fotade så mycket.

I fredags kom jag hem från Dublin, där familjen var för att fira mammas födelsedag. En riktigt bra resa, men den enda bilden som finns på mig är inte så jättesmickrande. 😛 Jag äter en engelsk sandwich och sitter… Läs mer/kommentera inlägg.

Resor

Brussles!

Time to show some pics from Brussles. Så kan ni ju se min outfit från dagen på Europakommissionen också, och längst ner kommer det lite inköp.

Här är Jonas utanför komissionen:

Inne i komissionen, vid en av komissionärernas bord:

I entrén:

Precis efter mötet tillsammans med Margot. Här mår jag riktigt riktigt dåligt. I slutet av mötet
var jag rent… Läs mer/kommentera inlägg.

February 28, 2007 Resor

Jonas Franzi Katja

Nu är tyskarna här. Trevligt värre. Vi hänger en hel del i frövi. Det är närmast och mest praktiskt.

Jävla massa krånglande för att få ihop allt bara…. :S Men men så kan det vara.

Franzi, Katja, Tabea och Corre och Jonas, Måns, Clara och Alex. Det är skiten just nu känns det som.

So long!… Läs mer/kommentera inlägg.

September 14, 2006 Resor