W2Best

Det handlar om stil.

March 28, 2009 Resor , ,

På väg till Göteborg

Ju längre ner i Landet man kommer desto mer vår verkar det bli. I Lindesberg kom det över 10 cm snö igår, men här i falköping är det barmark och solen skiner. Skönt att man inte behöver ta sig så många breddgrader för att få lite skönare väder…

Gick en sväng på Myrorna i Örebro, och de har gjort om ordentligt och gjot några förändringar på gott och ont. För det första så har de gjort en mkt snyggare stilrenare inredning. De har sorterat ut plagg till en mycket givande Unisexavdelning som jag verkligen uppskattar!
Dock har de höjt priserna ganska ordentligt, men det är fortfarande långt under många andra Myrorna-affärer i landet (t.ex den i Göteborg).
Jag har aldrig tidigare hittat burberryrockar på Myrorna i Örebro. Denna gång hade de ett helt ställ med dem. Det är förändringar jag uppskattar!
Jag fick tar på en ny jacka, och det betyder att jag måste göra mig av med någon av mina nuvarande jackor. Det är min deal med Pauline för att inte garderoben ska svämma över fullkomligt. Så nu kommer det bli dags att sälja av lite vårjackor för att göra plats i hallen. Se fram emot det. : P

Nu är det snart dags att kliva av och njuta av västsverige!

1 to “På väg till Göteborg”

  1. berkey says...

    Hello, all is going fine here and ofcourse every one is sharing data, that’s really good, keep up writing.|