W2Best

Det handlar om stil.

April 14, 2008 Tankar

Att gå i skola eller inte gå i skola, det är frågan.

63646-908
Nästan så man fick in två citat ur Hamlet i samma mening där. Inte dåligt. Imorgon ska man vara inne med en eventuell ansökan till universitet/högskola. Man ser de som är ett år yngre slita livet ur sig i skolan nu, och det gör
ju inte att man blir superpeppad på att plugga. Visst finns det också intressanta saker att studera, men jag lutar åt att jag låter bli att söka något och fortsätter på samma spår. Det är det min magkänsla säger. Men jag kanske slänger in en ansökan till något som är svårt att komma in på bara för att det är skoj att se om man kommer in… Någon annan som funderar i samma banor?

6 to “Att gå i skola eller inte gå i skola, det är frågan.”

 1. Veronica says...

  En mycket bra fråga.. Svårt val där

 2. mulin says...

  Tack för din kommentar, jag blev faktiskt lite lugnare. Det är bra att du är klok (:

  Förresten så skadar det ju aldrig att skicka iväg en ansökan.. Kommer man in och inte vill gå kan man ju alltid ångra sig.

  Ta hand om dig och så.

 3. mulin says...

  (Såg att du kommenterat ännu ett inlägg)

  Jag vet att jag tänkte att 7000 var mycket pengar innan jag började studera. Men när det kommer elräkningar på 1000 kronor, tv-licens på över 500 och försäkringar på flera hundra så är det inte så mycket längre. Jag som knappt köper kläder eller går ut eller nåt har knappt pengar kvar i månadens slut.

 4. Chris says...

  Skulle ge dig rådet att söka, så kan du fundera, känns det som du vill i september är det bara börja, annars kommer du nog ångra du inte sökte ifall du står där i september. Dessutom bara testa och se, gillar du inte det så är det bara hoppa av.

 5. w2best says...

  Veronica: Ja, men jag tror att jag har löst det i mitt huvud nu.
  Mulin: Tack. 🙂 Ja det blir väl så jag får göra. Kommer du fortsätta läsa?
  Mulin igen: Det är trist att det känns så, men se till att inte fokusera på det. Jag har aldrig haft dåligt med pengar, även om det för stunden är lite på kontot ibland, så tänker jag aldrig på det, för om man fokuserar på det så fortsätter det att vara så…
  Chris: Tack för rådet. Jag gör som du säger, så får vi se hur det blir sen!

 6. Jyoti says...

  disse:Parabe9ns Pr. Silas, e dessa isto que eu esperamos de um ledder, peniciosamonto, coragem, conhecimento, e isto o senhor tem nos mostrado que tem muito, e temos que falar e participar na politica mesmo, afinal somos cidade3os e temos dever e direito de opinar e vivenciar qualquer situae7e3o apresentada em uma sociedade, principalmente se fazemos parte dela!!