W2Best

Det handlar om stil.

May 6, 2011 Sorrento , , ,

Middag med Sorrentobor

När vi nu för en gångs skulle reser utan att använda Couchsurfing så har vi sett till att styra upp att vi ända får umgås med lite couchsurfare från Sorrentotrakten! Igår var vi och käkade middag med ett par härifrån, och hade det verkligen fantastiskt trevligt! Riktig pastarestaurang med kanonbra mat! Verkligen en kväll att komma ihåg ifrån Sorrento. Jag hoppas att vi träffas någon mer gång under den tid som är kvar av veckan! Vi fick veta väldigt mkt om Sorrento, turismen här, livet i Italien, hur det är att jobba på kryssningsfartyg med hela världen som arbetsplats, vilka som ger mest dricks när man jobbar på hotell etc. Om man inte känner sig redo för att bo hemma hos någon genom Couchsurfing, så kan man ju alltid använda det på det här sättet, bara för att träffa trevliga människor!

4 to “Middag med Sorrentobor”

 1. berkey says...

  hello!,I like your writing so a lot! proportion we keep in touch more about your post on AOL? I need an expert in this house to resolve my problem. Maybe that’s you! Looking ahead to see you. |

 2. ictoriagibson says...

  What’s up Dear, are you truly visiting thiswebsite daily, if so afterward you will without doubt obtain pleasant know-how.

 3. Miccclcen says...

  Scorpions Lolita Girls Fucked Chrestomathy

  Pthc cp offline forum

  xtl.jp/?pr

 4. NickHEADEBOTERARF says...

  [url]https://999.md/ru/65851559[/url]

Leave a comment