W2Best

Det handlar om stil.

September 13, 2008 Inköp Second Hand

Munkskor och Chinos

Skrev igår men fick så bråttom iväg att jag inte hann publicera:

Idag blev det en sväng till Örebro, för första gången på väldigt länge, utan att ha massa olika saker på programmet. Jag hade bara två krav på mig själv, att se till att doa min telefon, och att lämna in några papper på ett ställe, och det var snabbt avklarat. De på tre är förbannat TREvliga måste jag säga. Förstår verkligen inte hur vissa butikspersonal kan vara så jäkla otrevliga alltid… Det är helt obegripligt…
Det blev iallafall allehanda olika klädaffärer och följande är vad jag fick med mig från stadens second hand-utbud. Det var någon som kommenterade tidigare att det verkade som att jag bara köper saker för prisets skull, och jag förstår att det kan verka så, men i detta fall var det inte så. Riktigt bra saker som jag verkligen vill ha.

Svensktillverkade läderskor i munkmodell (står tillverkade i Örebro i dem) för 75 kr på Myrorna.

Brothers hade en stor outlet i träffpunkt och jag fick äntligen tag på ett par blåa chinos för 100 kr. Rätt så
överkomligt…

Sen hittade jag två riktigt snygga skor som jag dock inte köpte, men fotograferade så bild kommer snart, om någon annan är sugen på att gå och plocka upp dem!

2 to “Munkskor och Chinos”

  1. Galo says...

    Hej!Hf6rde dig pe5 P1 idag och i veckan, dom e4r ju glada i att “e5terutse4nda” som dom kaallr det jag kunde inte fatta hur mina tankar fe5tt en rf6st och tagit sig in i radion! Det he4r inle4gget var pricken f6ver iet, vi kanske rent utav e4r samma person… Jag e4r ganska nf6jd med min egen hje4rna, se5 att vi e4r lika me5ste betraktas som en oerhf6rd komplimang.Jag vill rekommendera en tv-serie som finns att kf6pa som dvd-box (kf6pa se4ger jag: den ensamma anti-piraten), den heter The Pivate Life of Plants. Det e4r en BBC-produktion med David Attenbourgh som handlar om ve4xters liv och samspel med andra livsformer. Fullt av historier i samma anda som ditt exempel.Min enda ff6rklaring till se5nna he4r grejer e4r tidens ge5ng. Jag anser att vi me4nniskor har ett ve4ldigt felaktigt sett att se pe5 tid, vi har inte ff6rutse4ttningarna som kre4vs ff6r att te4nka i e5rmiljonsperspektiv. Skapelsen ser jag som me5nga led av sme5 sme5 ff6re4ndringar, skapat av me5nga mer eller mindre smarta sme5 individer. Jag skulle ge4rna tro pe5 en Gud, har bara inte lyckats f6vertyga mig sje4lv e4n…Tack ff6r att du finns!

  2. berkey says...

    Howdy! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting sick and tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at alternatives for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.|