W2Best

Det handlar om stil.

March 16, 2009 Indien 5/2-20/3 -09 , , ,

Ny studieplats!

Här är min studieplats några dagar framöver. Den är inte så tokig den heller! Inte riktigt lika bra som hampi, men nästan.
Jag skulle vilja ha en hammock så hade den varit grym!
Jag fläskade på med den största hyddan av alla, precis vid stranden. Man får ju lyxa till det lite såhär på slutet!!

Väldigt intressant när jag skulle ta mig hit. Det var den sämsta bussfärden hittills på resan. Jag lade dock ingen energi över huvud taget på att det skulle bli dåligt, och det löste sig rätt bra. Mitt fokus var på att jag skulle sova bra, komma fram till Palolem helt smidigt och sen gå till Cafe Del Mar och vänta på soluppgången och sedan skaffa en fin hydda.

Resultatet blev: Sängen var den minsta jag någonsin sett. Vi talar om cirka 40 cm. Dock var det en dubbel, så två gånger 40 cm men för två personer. Hon som hade bokat den andra blev så sur när hon fick veta att hon inte fick en singel som hon hade beställt så hon struntade i den och sov i en semisleeper istället. Jag fick alltså 80 underbara cm för mig själv, och sov nästan hela tiden.

Jag trodde att jag skulle komma fram till Palolem klockan 6, men det visade sig vara klockan kvart över tre. Alla andra som klev av gick åt fel håll och började leta efter rickshaw, vilket jag tror var klart svårt att hitta. När de hade gått 50 meter iväg kom en kille på motorcykel och frågade om jag ville ha skjuts till Palolem.

Jag hängde på honom och kom ner till stranden, gick till Cafe Del Mar och träffade ett gäng grymt trevliga engelsmän och irländare som jag hängde med till klockan 9 på morgonen och sen gick jag och skaffade superhyddan på Waves och sov några timmar innan jag gick upp och solade.
Sensmoralen: Det gäller att ha rätt tänk. Ännu viktigare i det här landet.

Jag köpte Pauli Coelos Alkemisten av en kille som gick på stranden och sålde böcker, för 8 kronor och blev totalt uppslukad av den, så jag klämde hela boken utan en enda paus. Sen gick jag till Cafe Inn som har fri wifianslutning och drack något av det godaste hittills på resan: Banana Latte. Grym grej! Och där är jag nu!

Palolem är precis lika bra som förra gången.
Ha en bra dag allihop!

302 to “Ny studieplats!”

Trackbacks/Pingbacks

 1. onOverseas says:

  onOverseas

  […]below you?l find the link to some websites that we think you’ll want to visit[…]

 2. onOverseas says:

  onOverseas

  […]Sites of interest we’ve a link to[…]

 1. onOverseas says...

  onOverseas

  […]below you?l find the link to some websites that we think you’ll want to visit[…]

 2. onOverseas says...

  onOverseas

  […]Sites of interest we’ve a link to[…]

Leave a comment