W2Best

Det handlar om stil.

December 3, 2008 Bloggtips , ,

Bloggtips

En riktigt bra dag börjar komma till sin ände. Jag har hunnit med ett BNI-möte med 10-minutare och sen en hel bunt småjobb avslutat med en SPA-kväll i Köping. Riktigt trevligt, många nya kunder idag och bra omsättning. Två kunder med stressmage, vilket är roligt eftersom man vet hur bra effekter de får av att balansera sin mage (Vad pratar jag om? www.magbalans.nu)!

Det har ju varit lite stillestånd på min blogg och det har inneburit både stillestånd i skrivande och läsande av bloggar för min del. Det är synd men samtidigt får man inse att man inte kan hinna göra allt man vill alltid, utan får prioritera. När sedan inspirationen att blogga finns så är det så grymt roligt! Under tiden jag varit borta från banan så har det tillkommit två riktigt bra bloggar till bloggosfären som jag verkligen vill framhäva:

Den första är Industribolaget Stil som har potential att bli lika bra som Klangs blogg. Den har lite liknande koncept, men kör inte riktigt lika mycket High Fashion (High Price) som klang tenderar att göra. Industribolaget är för övrigt döpt efter en affär där min pappa handlade kläder när jag var mindre i örebro. Om det var något som gav mig ångest så var det att åka med till industribolaget, för att de hade så enormt fula kläder, och det var bara gubbar där och handlade skjortor för fyrtionio och femtio och så… Ja det var jobbiga lördagar det där. Men det blev ju iallafall en bra blogg av det!!

Nästa är Dudezine som också har potential att bli riktigt bra och framförallt för att de har en så fruktansvärt snygg design på bloggen. Stilrent med inlägg, bilder och menyer som gör navigeringen lätt. Det är ett stort föredöme och ett bevis på vad man kan göra med wordpress, och att ligga på egen server. De är betydligt mer Street än jag, men det kan ju behövas det också!

En annan blogg som jag känner för att framhäva är Tailoredstyle som också har en stor potential. Inte så mycket läsare ännu, och lite för mkt MQ för min smak, men Pejman som driver bloggen är riktigt bra och kan verkligen konsten att komponera ihop grymma outfits!

Tyvärr^2 verkar det som att Calle med Breachofstyle har lagt av helt. Det har inte hörts ett ljud från honom. Det är synd för hans blogg var verkligen en inspirationskälla för många, och är det fortfarande vad jag förstått. Den hade definitivt potential att bli ett heltidsjobb, men rann visst ut i sanden. Tråkigt!

Nu vet ni iallafall lite mer var ni kan vända er om det är så att jag segat med updates (vilket jag ju skall sluta göra nu, så det borde inte bli ett problem. ;))

Ha en jättebra kväll allihop! Kommentera gärna vad ni tycker om nya bloggen!

Liknande inlägg:

 1. Bra publicitet för manlig blogg Nu har jag ju precis lämnat blogg.se, men lika skoj...
 2. Invigning av w2best.se Saxat från w2best.blogg.se I flera månader har jag gått och...
 3. Designadinblogg Designadinblogg.se är mitt bästa bloggtips just nu. Där finns...

56 to “Bloggtips”

Trackbacks/Pingbacks

 1. free online dating sites uk singles

 2. free dating sites in wisconsin

 3. keto diet before and after pics

 1. free dating online sites says...

  free online dating sites uk singles

 2. free dating sites in europe without payment says...

  over 70 dating sites free

 3. latino dating site free says...

  free dating sites in wisconsin

 4. keto weight loss calculator says...

  what is a keto diet plan

 5. keto chili recipe says...

  keto pie

 6. oatmeal keto diet says...

  keto diet before and after pics

Leave a comment