W2Best

Det handlar om stil.

April 18, 2007 Allmänt

Update

Lite dåligt med updates vilket till stor del beror på att jag laddar som fan inför halvårsrapporten på tävlingsjeansen. Det börjar verkligen synas resultat nu på mina jeans och jag gör allt för att maximera slitningarna inför rapporten på fredag, vilket gör att jag inte har särskiljt varierande outfits.

Idag brast min Weekendbag i en söm. Fruktansvärt trist, men kånkar man 10 kg skolböcker varje dag så är det väl naturligt.

Fredrik lade kommentar nummer 3000 i min blogg. Skoj! : )

I helgen blir det inte mycket bloggande för då bär det av till Göteborg. Bara så ni vet…

3 to “Update”

  1. Pauline says...

    Haha, du är grabben med för bra självförtroende. Ja det finns ju tjejer som tycker att killar med dåligt självförtroende är akttraktiva på något sätt. Jag tillhör lätt inte dem 😉

  2. Alexander says...

    Fett med jeanstävligen! Maila mig på alexander@collective.se, jag skriver gärna om det nu när det är halvtid! Tyckte det var en bra idé från första början, ska bli spännande att se hur det ser ut nu!

  3. berkey says...

    I’m extremely impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you modify it yourself? Either way keep up the nice quality writing, it’s rare to see a nice blog like this one these days.|

Leave a comment