W2Best

Det handlar om stil.

May 5, 2011 Sorrento

Välkomstmöte

Igår kväll var det välkomstmöte på hotellet, och mina farhågor om gästerna var helt sanna. Förutom oss hotelltestare är det enbart folk 55+ här. Det kanske inte är helt förvånande i Maj dock. Unga människor tenderar ju att åka till ställen där det enbart är unga och att göra det mitt i sommaren.
Jag lyckades iallafall hålla mig vaken fram till mötet, och även igenom det, trots de tre timmars sömn jag fått på natten!
Mitt sista äventyr för dagen blev att leta på adaptrar åt oss båda hotelltestarpar så att vi kan fortsätta ha ström i våra datorer, eftersom en svensk jordad plugg inte passar i ett italienskt uttag. Det gick otroligt smidigt och var närmare gratis. På vägen tillbaka köpte vi även ett par apelsiner, och jag önskar att jag kunde lägga ett smakprov här för det var de godaste apelsiner jag NÅGONSIN ätit. Lokala Sorrentoapelsiner kommer konsumeras åtskilliga kilo av, det kan jag lova! För att vara en fruktaffär hade de dessutom väldigt mycket pasta men är man i Italien så är man!
På vägen tillbaka från elaffären finns även världens minsta Ford-showroom. Det rymmer en bil. Eller ja, det kanske finns mindre, för en bil är ju ändå en bil! 🙂

20110505-093716.jpg

20110505-093738.jpg

20110505-093748.jpg

1 to “Välkomstmöte”

  1. berkey says...

    Do you have any video of that? I’d care to find out more details.|