W2Best

Det handlar om stil.

May 5, 2011 Sorrento

En dag på Hotellet

Är man hotelltestare så får man ju se till att spendera lite tid på hotellet… ;P

Eftersom vi blev ivägskickade på bara några timmars varsel, kan jag inte se den här resan som en 100% semester. Jag har ganska mycket jobb att göra, eftersom jag när jag kommer hem ska ut på Turné över Sverige! Idag och imorgon är det därför ganska mycket jobb att göra. Jag gillar verkligen att kunna göra det lika bra ifrån Neapelbukten som ifrån Södra Guldheden! Det gör ju att man kan delta i sådana spontana tävlingar som den solresor anordnade!

Denna dag spenderas alltså i Hotellobbyn. Vi är synnerligen ensamma, och tur är väl det, för det vore ju konstigt om folk ville sitta i hotellobbyn när det är fint väder, och perfekt att vara ute! 😛 När det blir lite varmare flyttar vi nog till Hotellets utegård, där det är riktigt mysigt, med hammocks t.ex, och trådlösa nätverket fungerar!

Jag tänkte på en sak innan vi åkte hit när jag läste om Cesaro Augusto på Solresors hemsida, att bilderna på hotellet inte är särskilt säljande. Jag ger mig själv därför i uppdrag att producera minst 5 bilder som är riktigt säljande! 🙂 Det finns delar av hotellet som verkligen går att exponera på bra sätt!

Dock märks det ganska tydligt att säsongen inte har startat här. Vi är en av de första resegrupper som hotellet tar emot, och det känns liksom inte 100% klart. Jag tror att vi kommer kunna se förändring på det redan nu under vår vistelse. T.ex imorgon skall de öppna upp takterassen, och med några solstolar där, blir det ett riktigt kanonställe för att slappna av, med utsikt över hela Neapelbukten.

3 to “En dag på Hotellet”

  1. marie says...

    Verkar ju inte helt fel att sitta i den där hotellobbyn…….

  2. AKL says...

    Ser bra ut!

  3. berkey says...

    Hello would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m going to start my own blog soon but I’m having a tough time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!|