W2Best

Det handlar om stil.

January 2, 2007 Inköp Nytt

Shopping in Marieberg!

Efter Lunchandet bar det ut till Marieberg med mor och syster, och vi styrde först kursen mot Blu Di Blu för att syrran skulle byta en jacka. Jag hoppade in på Ur&Penn på vägen och fick se att manchettknapparna var reade från 149:- till 30:-. Frågade säljaren om det verkligen stämde, då det verkade osannolikt lågt och fick då veta att det var halva priset på rean, så de kostade 15 kronor per par! Det fanns 6 olika modeller och jag tog en av varje och drog med en extra att ha som present nån gång!

Alltså: 7 par Machettknappar 105 kr

            

Modellerna är: Svart blank, Ess i rockärmen, Toalettsymboler, Matt silver kvadrat*2, Matt silver cirkel och sist men inte minst fungerande kompass! 😛

Sedan var jag på H&M som hade kvar gift of the day-väskan, men den var inte alls snygg. De hade Slim Fit-kavajen från vårkollektionen men den var inte så snygg som jag trott. Slim fit-skjortorna var inte alls särskiljt slim, och slipsen med dödskallar skippade jag då den känns lite väl fjortis. Köpte inget där alltså. Kollade in stickade tröjan med svarta knappar på JC, men den fanns bara i XL dock till halva priset. Tips till nån som är stor och från Örebro! : D

Droppade in på Carlings och hoppades att de skulle ha Vailentskepparkavajen som jag inte fick tag på på rean inne i stan. Det hade de inte, men jag skymtade en Vailenttrenchcoat i storlek medium… Grävde lite i den hyllan och hittade en i storlek XL. Hade provat L inne i City, men den var för liten så detta gjorde min dag. Genomgick dock ett litet inre dilemma.

 • Jag har aldrig köpt ett plagg från Vailen – har haft nånslags ofrivillig bojkott mot dem, poco loco samt cheap monday.
 • Jag har aldrig köpt en dyrare trench (eftersom jag bara köpt SH tidigare), och denna verkar dessutom inte vara nåt som håller för evigt.
 • Jag har letat efter en kort trench i eevigheter nu och denna var dessutom grå – verkligen nåt att hänga i julträdet alltså.
 • Jag hade redan shoppat som fan under dagen.

Dock orkade jag inte se de negativa sidorna. Jag har trots allt hyffsat med pengar. Jag slog till och är jävligt nöjd. Får be om ursäkt för den dåliga bilden dock!

Trenchcoat, Vailent @ Carlings, 499 kr (995 ord.)

3 to “Shopping in Marieberg!”

 1. Anonymous says...

  En ännu närmare bild på dina knappar skulle vara kul!

 2. trubbel says...

  Bra köp, trenchcoaten alltså. Jag har en likadan 🙂

 3. w2best says...

  Anonym: Det kommer så småningom!
  Trubbel: Ja den är riktigt najs faktiskt! 😀