W2Best

Det handlar om stil.

January 27, 2009 Indien 5/2-20/3 -09 , , , ,

Snart åker jag till Indien!

Egypten stillade inte min reslust, utan snarare tvärtom. Jag blev fruktansvärt taggad på att åka iväg mer. Jag har suttit och planerat och kollat flygturer fram och tillbaka och bestämde mig för att åka till INDIEN.

Så den femte februari åker jag först till istanbul en dag, och sedan vidare till Mumbai, och därefter inrikesflyg till Goa, för en liten mjukstart. När jag är i södra delarna skulle jag verkligen vilja åka till Kerala, för att sen åka uppåt, och se Agra, och Varanasi, och sedan avsluta med Mumbai. Inga särskilt fasta resplaner men så som jag har tänkt nu. Ska iallafall bli riktigt skoj att komma iväg i sex veckor, och åka på ett riktigt äventyr.

Visum är fixat och nu är det som återstår att styra upp de sista sakerna här hemma. Fixa det som ska tas med. Höra av sig till kunder, och leverera produkter, lämna in några uppgifter på skolorna etc. Sen drar jag. 😀

Jag fick biljett ToR till Mumbai för 3725 kr!! Och sedan inrikesflyg till Goa för 250. Det är inga större fel!

Varanasi

3 to “Snart åker jag till Indien!”

  1. Jonathan says...

    Åker du själv eller har jag missat något?

  2. w2best says...

    Jonathan: Om du har missat något vet jag inte, men jag ska möta upp en kompis i Goa, och sedan är planerna inte superutstakade. Vi kanske reser ihop mycket eller lite. Vi kanske träffar på fler folk och reser ett helt gäng. Who knows?!

  3. berkey says...

    Hi, I desire to subscribe for this blog to take newest updates, thus where can i do it please help out.|