W2Best

Det handlar om stil.

February 25, 2009 Indien 5/2-20/3 -09 , , , , ,

Mumbai nästa!

Ikväll bär det av till Mumbai! Mattias ska dra sig hemåt, och jag ska väl kasta pil på kartan och se var jag ska åka härnäst! Det blir spännande! Kan bli till Norr, kan bli till söder. Jag har ju tre veckor att spendera! Om det är någon som känner för att ta en sista minuten och hänga en sväng i Goa, så DO IT. Det finns ibland på destination.se för 3500 kr (och sen kostar visumet 600). Skicka ett sms!
Jag vill ha lite kommentarer på vad som händer hemma och allt! Var inte för tysta! Ser ni några cermonier med amfetaminstinna män draperade i inälvor?
So long!

Liknande inlägg:

 1. Udaipur 4 mars Udaipur är en riktigt fin stad! Fantastisk klon mellan venedig,...
 2. All alone in Mumbai! Nu har Mattias lämnat Mumbai för att åka hem till...
 3. Nu bär det av till Mumbai!! Mina vänner, det är dags för avfärd till Mumbai! Några...

3 to “Mumbai nästa!”

 1. Sebbe Schough says...

  Inga amfetaminstinna män. Dock har IPRED lagen gått igenom vilket jag tycker är skit!

 2. marie says...

  Hej!

  Du får inte missa Taj Mahal och Varanasi den tiden du har kvar i Indien. Sedan kan du alltid åka till Calcutta och Pranab och Lilly. Kanske bra att ringa och kolla först så de finns där.
  Den STORA nyheten i Sverige är att prinsessan Victoria förlovat sig med sin Daniel. Pinsamt stor uppmärksamhet… 13 sidor inklusive bilder i DN idag och ett Rapport som var en halvtimme förlängt igår. De har lagt ut en film på Youtube där de deklarerar den stora nyheten.
  Den stora nyheten före detta var krisen och hur det drabbar SAAB. Ägarna GM vill inte längre ha kvar SAAB som sedan länge går med förlust. De vill att svenska staten ska köpa. Regeringen och Maud Olofsson har sagt ett hårdnackat nej. Företaget har begärt rekonstruktion (kanske en term som du lärt dig du som läst företagsekonomi). Skulder ska saneras, företaget ska få hjälp att komma på fötter och nya ägare ska letas upp. Lyckas inte rekonstruktionen blir det konkurs. Det skulle förstås innebära en massa förlorade jobb både i Trollhättan och många ställen som på olika sätt är SAAB:s underleverantörer.
  Ha det bra!

 3. Frank&Rémy says...

  vad hände med mode bloggandet?

Leave a comment