W2Best

Det handlar om stil.

April 21, 2008 Allmänt

Wayfinder

image937
Fick en wayfinder GPS när jag köpte min SonyEricsson P1i i höstas. Ett smart drag av SE för att kunna konkurrera med N95 som har gps inbyggd. Den lilla nackdelen med den här gps:en är ju dock att man måste komma ihåg att ta med sig den. Nu är det rätt simpelt. Jag har min ligger i bilen och tar den inte med någon annanstans, men när jag fick den så hade jag ingen bil. Jag ville ändå testa hur det funkade så jag hade med mig dosan när jag drog ner till göteborg en gång. När jag kom hem letade jag som en galen efter den, men lyckades inte hitta den någonstans.

Jag trodde med säkerhet att jag hade glömt den i flickvännens bil, men där låg den inte försäkrade hon. Jag orkade inte leta mer så jag köpte en ny billigt på tradera, och tyckte att den saken var frid och fröjd. Men sen när jag kom ner till Göteborg för en vecka sedan så låg GPS:en i diskstället hos tjejens föräldrar. Det var en sorglig syn som mötte mig. Hela höljet var spräckt och repat överallt och jag fick veta att de hade hittat den ute brevid soptunnan. Antagligen hade jag väl tappat den där och sen hade den legat och sugit i sig vatten och snö i ett par månader innan de hittade den.

Jag borde väl ha slängt den direkt, men tänkte att det kan ändå vara värt att se om den fungerar, så jag satte i den i laddaren och den har fungerat perfekt sen dess… Ibland ligger den lite efter i navigeringen men det är inte så att man lider av det. DET är vad jag kallar stil! : P

Man får ju helt klart bra tankar om produkter med den slitstyrkan! Och jag kunde sälja den jag köte på tradera, och få tillbaka betydligt mer än vad jag gav för den. Najs!

Liknande inlägg:

 1. Ny klocka Fick en riktig fling på Breitling när jag var på...

0 to “Wayfinder”

 1. mulin says...

  Han brukar vara ordningsvakt på MM 🙂 Och ja, jag blev medlem i Tailsweeper, men sen hänger sig sidan varje gång jag går in. Så jag har inte kommit så långt. Ska göra ett nytt försök idag!

 2. Sofia says...

  jag lyckades skriva ihop ett tal om lögner och konspirationsteorier, får väl se hur det gick =P

 3. w2best says...

  Mulin: Ja och det är något av det roligaste jag någonsin har sett!
  Sofia: Intressant ämne! Hoppas det går bra för dig! Vem är läraren som ska bedöma?

Leave a comment