W2Best

Det handlar om stil.

June 15, 2008 Accessoarer

Dagens tips

Än en gång vill jag tipsa om bensinmacksglasögonen, men jag har inte sett vita innan. Knäppte en spionbild med mobilkameran:

Dessa spanades in på Schell utanför Skara, den definitiva rastplatsen på väg till Göteborg. I fredags partade vi med Jens och Patrik som var med och startade upp forever i Skandinavien. Igår var jag på Forevers tioårsjubileum på slottet i Mölndal. Riktigt roligt var det, och tänkte slänga upp ett par bilder därifrån så småningom. Idag åkte vi från Göteborg till Lindesberg, och sen till Eskilstuna och tillbaka på produktpresentation. Rolig dag detta också, och för första gången på länge har jag fått sova lite extra (på tåget). Det är verkligen en fördel med att åka tåg.

Imorgon tänker jag blogga ikapp lite, så då blir det ett antal inlägg att se fram emot på kvällen! Dessutom tänkte jag kommentarssvara ikapp lite plus att jag måste hinna leka med min nya kamera. Det blir inga fel alls det… : D Har ni haft en bra helg? Hoppas att alla studenter hade en underbar student och en fantastisk bal!! : )

So long!

Liknande inlägg:

 1. Höst i Göteborg kräver: Regnjacka från TNF Jag är i Norge och jobbar och sliter för er...
 2. Min dator går! Jag tänkte att jag kunde testa att starta min dator...
 3. Dagens hiss och Diss Dagens hiss: Personalen här är otrolgit trevlig. Bara man frågar...

0 to “Dagens tips”

 1. Pejman says...

  Låter som om ni hade en väldigt trevlig kväll! De är en av fördelarna med att åka tåg att man kan passa på och sova en stund, eller ta igen lite jobb som man ligger efter i.

  Vad var de för pris på wafarersen?

  Hälsningar

 2. Jens says...

  jag har haft en toppendag, och förresten. Fan vad du verkar vara en skön kille 😀 hinner med hur mycket som helst och verkar stressa ofta, men ändå ha ett sånt gott humör! underbart att se!

 3. w2best says...

  Pejman: Ja det hade jag verkligen! Riktigt givande var den!

  Wayfarers för 125 kronor!j

  Jens: Härligt! 🙂 Tack så mycket, jag gör mycket grejor men klarar mig rätt bra ifrån stressen, jag är bra på att ta det lugnt i huvet. 🙂

 4. Herr K says...

  Ofta brukar billiga solglasögon få de bästa testresultaten vad gäller UV-skydd. Själv har jag ett par trevliga favoritbågar från Granit, som inhandlats på en "norsk" mack. Skön sommar 😉

 5. Joakim says...

  snygga bågar, får ta mig en tripp till macken! haha 🙂

 6. Stenbennorén says...

  När kommer dagens slips då?

Leave a comment