W2Best

Det handlar om stil.

Category Archives: Accessoarer

Resväskor – Snygga och/eller praktiska

Jag har spenderat mycket tid de senaste åren på att försöka hitta de perfekta väskorna för olika typer av resor.
Varje typ av resväska har jag lagt ner en hel del tid på att researcha för att hitta den bästa kombinationen av design, vikt, pris och rymlighet. Följande väskor har jag därför samlat på mig för olika ändamål.

Ryggsäck för Weekend – Pinzat XXL Rollertop

September 8, 2016 Accessoarer

Snygga brusreducerande trådlösa hörlurar

Den senaste perioden har jag snöat in mig på hörlurar. Om man känner mig vet man mycket väl att jag hamnar i perioder där jag blir otroligt intresserad av en typ av prylar och sen inte alls är intresserad av det längre, utan intresserar mig för något annat istället. Det har sträckt sig över musikinstrument, surfplattor, husbilar, högtalare, DJ-prylar mm.

Jag har ganska länge varit intresserad av hörlurar, men… Läs mer/kommentera inlägg.

September 7, 2016 Accessoarer

Fina kängor

Om du har 550 pund över och vill ha ett par fina kängor så kan jag minst sagt rekommendera dessa!

Finns i denna auktion på Ebay.co.uk

February 16, 2012 Accessoarer

Fina ryggsäckar på Naturkompaniet Korsgatan

Nu finns fjällräven vintage 20 och 30 liter på Naturkompaniet på Korsgatan (Göteborg). Jag har en 30 l själv och gillar dem skarpt. En av de snyggaste ryggsäckarna som finns och till ett förvånansvärt bra pris. Kostar cirka 1000 kronor.

Idag kollade jag även in en butik som heter Lester som har grymma kängor och skor. Taggar på att köpa ett par riktiga vintersor nu! Känns som en nödvändighet… Läs mer/kommentera inlägg.

September 29, 2011 Accessoarer , ,

Att fixa en mycket illaluktande ryggsäck!

I somras köpte jag en ryggsäck på en second-handaffär som jag gillar skarpt. Det är en stolsryggsäck, men en lite finare sådan än den stora massan, den ser ut lite som min fjällräven vintage, men med stol, som blir som ram när den är ihopfälld, läderremmar och päls på stolen, så att man kan använda den på vintern också.

Enda problemet är att jag när jag… Läs mer/kommentera inlägg.

September 16, 2011 Accessoarer

Kånken Maxi

Testar att blogga från telefonen! Just nu ska jag hämta ut min nya ryggsäck, fjällräven kånken Maxi! Det ska bli mkr intressant att se hur den är. Bloggar upp en bild så snart det går. För mig är kånken väskan som visar att ryggsäckar kan vara snygga!… Läs mer/kommentera inlägg.

June 3, 2010 Accessoarer , , ,

Lösning på utmaningen om Ryggsäckar!

Jag skrev en utmaning till mig själv och andra för några dagar sedan att hitta snygga ryggsäckar. Jag skulle själv vilja ha en fjällräven Vintage 30 L men den är slutsåld ÖVERALLT i hela Sverige. I alla nätbutiker och i alla fysiska butiker. Men ett litet meddelande på facebook till fjällräven gav napp – ryggsäcken finns att köpa i norge! Det blir ju lite dyrare om man ser till valutakursen… Läs mer/kommentera inlägg.

May 23, 2010 Accessoarer , ,

Utmaningen – snygga ryggsäckar

Med anledning av förra inlägget vill jag tipsa om några snygga friluftsprodukter som jag hittat när jag kollat runt den senaste tiden. Jag tycker det är väldigt svårt att hitta snygga friluftsprylar, så om du har tips på några sådana, får du väldigt gärna skriva vilka det är! 🙂

Jag vill ha den perfekta ryggsäcken när jag ska ut och resa, och har stött på två som tilltalar mig… Läs mer/kommentera inlägg.

May 10, 2010 Accessoarer , , ,

Höstens snyggaste accessoar!

Jag beställde precis min snyggaste accessoar för hösten, en ICA-Jerry-tygpåse. Den ska bli riktigt fin att bära runt saker i. : )

Finns på icajerry.se

Jag var precis in och beställde höstens fräckaste accessoar. Ica-Jerry tygpåsen! Den blir fin att förvara sina saker i framöver! 🙂


November 4, 2009 Accessoarer , ,

Ta av dig idrottsskorna!

Igår var jag ute på Stället, körde bil in med det grymma gänget som var här innan så det blev cola på dansgolvet. 😛 Det gjorde att man kunde vara lite mer uppmärksam på saker och ting. Mitt stora intryck var att det är så många som har otroligt fula skor när de går ut. Det är som att man kommer direkt från träning ibland. Sure man kan ha sneakers… Läs mer/kommentera inlägg.

October 25, 2009 Accessoarer , ,

Världens just nu snyggaste och billigaste skor! (Äntligen ett par mockaskor!)

När man stannar på en loppis mellan grängesberg och kopparberg kan man hitta ett par skönheter som dessa. Jag har nog aldrig haft en högre puls när jag såg dem på en hylla men fruktade att de skulle vara för små. Lättnaden var kollosal när jag insåg att så inte var fallet, och att det stod 20 kronor på prislappen. Jag har letat i ett och ett halvt år efter… Läs mer/kommentera inlägg.

July 16, 2009 Accessoarer, Inköp Second Hand , , , , , ,

Årets festivalskor efter Hultsfred!

Årets festivalskor är ett bra komplement till min övriga festival outfit. Dessa har gjort sitt för vanlig användning, så de funkar bra på festival, och så här ser de ut efter en fullföljd hultsfredsfestival!… Läs mer/kommentera inlägg.

Accessoarer ,

Ledigt Jobb: Stylist på Kristdemokraterna!

Ja, vem kan betala en stylist åt KD, för några fler utspel som detta hoppas jag att vi slipper i fortsatta valrörelsen…

debatt i gommoron sverige

stylist sökes

Bevara oss alla!

Se debatten.
Läs mer om Christian.

Läs mer om Daniel.

Ha en bra solig dag!… Läs mer/kommentera inlägg.

June 1, 2009 Accessoarer, Kläder, Politik , , ,

Mocka Brouges från Loake

Jag vet inte om jag sagt detta förut, men jag känner att om jag får de här skorna, så behöver jag inga fler. Då är jag nöjd med den skogarderob som jag besitter och det kommer att dröja länge innan jag köper ett par nya skor. Jag kan till och med göra mig av med ett antal skor, och bara behålla mina två par Crockett&Jones, mina Bobbie Burns och mina… Läs mer/kommentera inlägg.

May 9, 2009 Accessoarer, Kollektionsspan , , , , ,

Brillor

Mina wayfarers kom fram igår och då har jag mina brillor för sommaren som kommer också. Fett skönt! Och nu när jag sitter och surfar runt internet så ser jag att man kan uppdatera sin glasögonsamling till bättre pris än vanligt på Sovintage. 150 kr rabatt om man köper två par wayfarers…

Igår gjorde jag en fet rensning av alla mina kläder, så… Läs mer/kommentera inlägg.

April 20, 2009 Accessoarer , , , , ,

Rokin shoes

Ganska lika mina från bobbie burns.

Bruna i mocka. Hade de varit lite mörkare hade jag inte tvekat för det priset!

Dessa finns på Lester.se

Kolla in Rokins hemsida.

April 9, 2009 Accessoarer

Julklapp 1: Barker-skor

Om jag fick 3000 kronor bara sådär, eller om någon skulle känna för att ge mig en fin julklapp så är dessa skor ett jäkligt bra tips. Jag är helt såld på bruna mockaskor nu, och måste bara ha ett par! Någon som har tips på ett par till billigare pris än dessa skönheter från barker?… Läs mer/kommentera inlägg.

December 5, 2008 Accessoarer , , ,

Jag överlever inte detta…

Har någon varit på en efterfest där någon blivit nermålad med spritpenna. Det brukar ju hända då och då, och inte minst på festivaler… Det som skulle få mig att må betydligt sämre vore om jag vaknade dagen efter med ett par “foppatofflor” på fötterna…

Jag kan verkligen inte förstå att dessa skor inte försvunnit helt och hållet ur Sveriges land. Det borde åtminstone skapas regler på… Läs mer/kommentera inlägg.

December 4, 2008 Accessoarer ,

Underbara skomakare

Precis under vår lägenhet ligger en skoaffär, och den skoaffären har den mest underbara skomakare man kan tänka sig! Han fixar allt man kan tänka sig och tar nästan inget betalt för det känns det som. När jag var på promotionbåten i helgen gjorde jag ålandshavs smartaste grej. Det låg massa glassplitter på dansgolvet och det fastnade under skorna. Jag tyckte det var en jättebra ide att skrapa av det… Läs mer/kommentera inlägg.

October 20, 2008 Accessoarer

Skofrossa

De där skorna jag fick tag på för ett par veckor sen har åkt på riktigt många dagar den senaste tiden! I början var det rent ut sagt en plåga att använda dem, men vill man vara fin får man lida pin. Det enda jag inte är helt tillfreds med är att det är gummisula, men det kanske går att byta ut på något sätt? Någon som vet nåt om… Läs mer/kommentera inlägg.

September 25, 2008 Accessoarer