W2Best

Det handlar om stil.

September 7, 2016 Accessoarer

Snygga brusreducerande trådlösa hörlurar

Den senaste perioden har jag snöat in mig på hörlurar. Om man känner mig vet man mycket väl att jag hamnar i perioder där jag blir otroligt intresserad av en typ av prylar och sen inte alls är intresserad av det längre, utan intresserar mig för något annat istället. Det har sträckt sig över musikinstrument, surfplattor, husbilar, högtalare, DJ-prylar mm.

Jag har ganska länge varit intresserad av hörlurar, men att hitta hörlurar som ser vettiga ut, och som dessutom är trådlösa och brusreducerande har visat sig vara en stor utmaning. I det här blogginlägget samlar jag de hörlurar jag hittat som jag tycker uppfyller de kraven.

Bang Olufsen Beoplay H8
Dessa ser otroligt bra ut, och är både trådlösa och brusreducerande. Den nya färgen Deep red är löjligt snygg. Svårt att hitta ett par snyggare hörlurar, men priset är inte lika lockande – 4599 kr.

Screen Shot 2016-09-07 at 12.29.53

Sennheiser Momentum Wireless Around ear
Klassisk pilotdesign som är lätt att gilla. Dessa lurar har väldigt bra ljud i både passivt och aktivt läge. Tyvärr går inte brusreduceringen att stänga av vilket känns som en miss, eftersom man inte alltid vill ha den tystnaden som brusreducering erbjuder. De går att vika ihop men det går inte att snurra på öronkåporna.

Screen Shot 2016-09-07 at 12.32.08

Bubblare:
Det finns några lurar som nästan skulle platsa i ett sånt här inlägg, men som inte riktigt levererar på punkten hur de ser ut. Dessa är:
Bose Quietcomfort 35
Sennheiser PCX550
Sony MDR1000X
Parrot Zik 3

Men även om de inte är helt perfekt i mina ögon, kan de vara värda att kolla in!

1,456 to “Snygga brusreducerande trådlösa hörlurar”

 1. AmyDuh says...

  [url=http://buycipro.life/]ciprofloxacin 0.2[/url]

 2. EyeDuh says...

  [url=https://advairtab.online/]advair diskus price[/url] [url=https://noroxina.shop/]generic noroxin[/url] [url=https://ventolintabs.com/]combivent respimat package insert[/url] [url=https://buyadvair.life/]advair 250 coupon[/url]

 3. Ashton Morgan says...

  One complaint alleged Faith was “possibly hiding” the children in the home. When police arrived, Faith told them there were no children present, but one officer heard a child crying and saw a pile of backpacks??????

 4. masuk bet88 says...

  If you are going for finest contents like I do, only go to see this web
  page everyday because it presents feature contents, thanks

 5. RobertKneer says...

  [url=https://albuterolv.online/]can you buy ventolin over the counter[/url]

 6. NickDuh says...

  [url=https://buyvaltrex.life/]valtrax on line[/url]

Leave a comment