W2Best

Det handlar om stil.

May 22, 2008 Tävling

Tävlingstanke

En tanke som blommar upp i mitt huvud är att varje gång jag går på second hand blir jag så otroligt frustrerad över att jag inte är tjej, för att det finns så enormt mycket större utbud för alla tjejer. Framförallt tänker jag då på klänningar. Det finns så fruktansvärt mycket klänningar i alla second hand-butiker som jag verkligen skulle vilja köpa, bara för att det ska bli något vettigt av dem! Så jag funderar på om man ska köpa något varje second-handrunda som man inte vill/kan ha själv och sedan lotta ut det på något roligt sätt här i bloggen. Det skulle kunna bli ett roligt inslag som återkom en gång i veckan t.ex. Det kan ju vara värt att testa iallafall. Om jag går till erikshjälpen imr (är inte hundra på det än) så ska jag se till att launcha det projektet!

9 to “Tävlingstanke”

 1. Karin says...

  det är bara att leta runt:)

 2. w2best says...

  Javisst! 🙂

 3. industribolaget says...

  Kul att du gillade terassinlägget! Nu har jag svalt en karta vattenfärger för att se om jag kan få fram lite mer kulör i tillvaron.

 4. Junitjej says...

  Hej Jonas!

  Eftersom jag besöker de stora bloggarna alltför sällan, så känner jag inte att jag kan skriva så mycket om dem. Jag kan heller inte tycka så mycket om den heller.

  Det är inte jag som har designat min blogg. Jag vann bloggtävlingen som http://spotlife.se anordnade. Det är också de som har designat min blogg. Jag vet inte hur man gör kommentarsrutor som jag har på min blogg.

 5. Anna says...

  Ja tävla! Jag blir så nyfiken på den där Erikshjälpen när du skriver att de har vansinnigt många klänningar. Men jag tror inte jag kan ta mig dit förrens i juni typ.

 6. w2best says...

  Industribolaget: Det låter bra det! Jag ser fram emot det.

  Junitjej: Grattis till det. Det blev förbannat bra!

  Anna: Ja, om du kommer hit måste du höra av dig så får du en guidad tur!

 7. Anna says...

  Det låter skoj!

 8. w2best says...

  Kika in snart! 🙂

 9. berkey says...

  Hello, I enjoy reading through your article. I like to write a little comment to support you.|

Leave a comment