W2Best

Det handlar om stil.

June 11, 2008 Tankar

Stress

Är det någonting jag vägrar så är det att säga att jag inte har tid med saker och ting. Är det någonting alla har så är det tid. Vi har alla lika mycket, 24 timmar om dygnet. Vad vi sedan gör med tiden är ju helt och hållet upp till oss själva, och de senaste dagarna har mycket annat aspirerat på min tid, så jag har inte kunnat lägga önskvärt mycket av den på att blogga. När man får välja mellan att blogga och att sova några timmar faller iallafall valet för mig på att ta några timmars sömn…
Imorgon ska jag upp riktigt tidigt för att gå på BNI-möte så det blir inte att vila upp sig då heller. Det får man göra när man pensionerats (om sådär 5 år).

Iallafall har mitt intensiva kameraletande gett resultat. Jag slog idag till på en kamera, och kommer avslöja vilken när den anländer… Känns iallafall riktigt bra!

Dagens grej var ändå att Lars Lagerbäck hade kostym på sig under matchen! Det måste ha varit en starkt bidragande orsak till segern!! Vilken jäkla grej. Jag jublade definitivt mer åt det än åt målen. : )

Snart kommer iaf ett härligt blogginlägg till!

5 to “Stress”

 1. mulin says...

  Haha, jag tänkte också på kostymen och den snygga slipsen.

 2. Max Carlström says...

  dessutom hade han en "egen" kostym inte samma som Roland Andersson och de andra ledarna, respekt! 😀

 3. Bim H-D says...

  Hm, ja… jag tror nästan jag skrek rakt ut i min ensamhet här… MEN, kostym!!! 😉

  Må så grankott… oki, vi vann matchen… men… 🙂

 4. Eric says...

  Jag är "butiksbiträde" i en liten ica butik 😛

 5. berkey says...

  Wonderful web site. Plenty of useful information here. I’m sending it to a few pals ans also sharing in delicious. And certainly, thank you for your sweat!|

Leave a comment