W2Best

Det handlar om stil.

January 17, 2007 Tankar

Örebros utbud idag.

Jag hittade några saker som var helt klart värda inne i Örebro idag. H&M hade ett par riktigt shyssta byxor för 298 kr, och en drös helt okej skjortor. Carlings hade fått in massa Vailentlinnen och skulle få in kraglösa skjortor från Vailent snart också. Det blir nog ball. Debut hade en asfet kraglös skjorta från Pour som jag nog köper i nästa vecka om den finns kvar. Nån kanske köper den bara för att jag skriver om den haha. 😛
Reorna fortgår på de flesta ställen och även om det är urplockat så finns en del guldkorn fortfarande kvar. Det är värt att gå på stan än så länge alltså. Nästa helg bär det till stockholm för mig för en utbildning och lite shopping med lönen i handen. Inga fel det även om jag egentligen ville spendera helgen i Göteborg.

10 to “Örebros utbud idag.”

 1. Pewr says...

  Haha, nu ska jag köpa Pour skjortan före dig. Nejdå, det är lungt du har väl inte Small?
  Vad var det det för färg på hm-byxorna du hittat?

 2. w2best says...

  Haha. Nej medium eller large… Det var grårutiga och såg ut att ha riktigt najs fit faktiskt! Skönt material också 🙂 Grabba ett par om du vill. Det fanns nog 6 stycken kvar.

 3. Pewr says...

  Grårutiga okej, då var det nog de jag provade. Frågan är om storlek 46 finns kvar då. Riktigt fin fit och grymt snygga till ett ytterst bra pris också.

 4. David says...

  Du e4r se5 sjukt sexig se5 man blir galen. Sne4lla ladda upp mer he4rliga bilder pe5 dig baifkre5n .Jag kommer bli en trogen le4sare precis som me5nga andra om du kommer ladda upp bilder ofta pe5 dig <3VA:F [1.9.20_1166]please wait…VA:F [1.9.20_1166](from 0 votes)

 5. lawsuits might says...

  A pleasingly rational answer. Good to hear from you.

 6. Suyapa says...

  Fniss!Hade precis samma tanke som du om just kotusrdorsror, men te4nkte att vi kan ju inte ha samma motiv. :)Se5 det fick bli ne5got annat.Tack ff6r besf6k och kommentar!Glad lf6rdag!

 7. order cialis says...

  Wow, that’s a really clever way of thinking about it!

 8. cheap insurance says...

  Thanks for this post! I never really thought about my Twitter page having a PR. I looked into it and I’m PR3. I was pleasantly surprised. I put a call in to my seo firm to find out more about how I can use Twitter as another tool for my business beyond what I have been.

 9. Cassia says...

  Tycker detsamma, ve4ldigt myekct folk under charmigaste hund, sen blev det helt tomt, men tidigare e5r har varit likadant, re4tt torrt!Gick inte att kommentera pe5 din blogg om man inte har ett konto!

 10. Jodie Dixon says...

  how to help ed india pharmacies shipping to usa – erection pills

Leave a comment