W2Best

Det handlar om stil.

February 27, 2007 Tankar

I'm back!

Nu är jag hemma från Bryssel och det har väl varit lite blandat. Hela lördagen låg jag nedbäddad i sängen och sov. Gick upp lite och åt runt sex och somnade igen vid nio. Söndagen var betydligt bättre. Då hängde vi i södra bryssel på en marknad och tog en fika med Europadirekttjejen och hennes kompisar, och sen mötte jag upp mina kompisar från Rumänien och fikade med dem, och sedan hängde vi med alla andra från Rumänien på en pub.

Måndagen var väldigt trevlig och presentationerna och mötet med Margot gick bra. Vi fick faktiskt sitta i kommissionärernas stolar på mötet, och känna oss lite viktiga… : )

Nu har jag precis kommit hem och mår fortfarande inte bra, så någon skola blir det inte imorgon, men men.

Sen vill jag bara publicera en trevlig kommentar också:

Snälla människa känner du inte att den gråa kavaljen är aldeles för kort i ärmarna? Vi som får se åbäket SER ju i varje fall att dem r för korta. Besides har du kanske 1 eller 2 snygga outfit på din blogg och du ser ut som crap, skippa den här bloggen för det finns nget intressant att läsa i den. BTW, vet du varför de flesta av dina kappor är så mycket billigare än t.ex. burberrys? Det är för att PASSFORMEN skiljer sig groteskt mycket, därför så ser alla dina trench´s FÖRJÄVLIGA UT PÅ DIG!!! Jag blir rädd när jag ser dig och skulle jag se dig på stan skulle jag nog gråta, ps allihopa, låt inte era barn se denna mannen !!

Såna kommentarer är ganska roliga. På något sätt är det väldigt inspirerande att man kan göra en blogg så intressant att även de som tycker att man ser förkastlig ut kollar den frekvent/kollar igenom hela. Det får mig att vilja fortsätta iaf, så kommentarerna uppfyller ju inte direkt sitt syfte. 😛

14 to “I'm back!”

Trackbacks/Pingbacks

 1. nettan says...

  har personen ifråga problem med dina outfits, varför kolla då? Palla 😛

 2. Pernilla says...

  Hur var det i Bryssel? Ska nämligen dit i april 🙂

 3. w2best says...

  Nettan: Det ger ju mig bättre besökarantal! 😛
  Pernilla: Eftersom jag var sjuk hade jag svårt att uppskatta det. Men det är en helt okej stad! Invånarna har dock lite storhetsvansinne. Det är mycket Capital of Europesnack…

 4. Anonymous says...

  Grå kavajen är kanske lite kort 😉

 5. trollmor says...

  håller med dig! jäkligt omogoen och tråkig kommentar, den där männskan tycker nog egentligen att du klär dig riktigt snyggt. vem skulle orka skriva sådanna grova kommentarer annars? männskan i fråga tycker han e rolig,men det är ännu roligare att du knäcker i din kommentar tillbaka:)

 6. kingfour says...

  Det roligaste med det där inlägget är att personen inte vet att passform är något ytterst personligt… På vissa personer sitter blottarjackor från Burberry som skit och på vissa sitter en kavaj från Dressman suveränt – sedan är kvalitén en helt annan femma!

 7. w2best says...

  Anonym: Ja, men kommentaren innehåller ju inte direkt bara det… :S
  Trollmor: Känns bra att få lite tröst. 😛
  Kingfour: Bra talat!

 8. Anonymous says...

  Keep up the good work man!
  Skit i vad folk tycker och kör ditt race!

 9. (we)laaavmusic says...

  Kingfour: Med detuttalandet så känns du faktiskt lite vettig 😉

 10. Joline says...

  hahaha .. fattar bara inte hur dom har tid att skriva sånt där. eller överhuvudtaget, folk som kommenterar och skriver att något är så onödigt, så fult osv, vad fasen lägger de ner tid på o kommentera för då? det är bortom mitt förstånd ..

 11. Ida says...

  Riktigt festlig kommentar! Låter som en spännande resa. Jag träffade din flickvän i helgen. Hon är urskön!

 12. w2best says...

  Eller hur… Ja det var det. Jag hörde det! Jag tycker det samma och hon tycker definitivt samma om dig! Det vill jag lova. 🙂

 13. berkey says...

  Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I’ll be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I’ll definitely comeback.|

 14. 1heartfelt says...

  1shareholders