W2Best

Det handlar om stil.

off
February 4, 2007 Tankar

Helgen

Jag är inte död. 😉

Har haft en shysst helg i Göteborg, och har massor att blogga om i veckan. Den här veckan fick bli lite av en mellanvecka, men skoj ändå att jag hamnade hyfsat till på bloggtoppen. Det måste betyda att jag inte bara får besökare från mest aktiva-listan, och det är de återvändande besökarna som är roligast. Ibland blir man dock väldigt förvånad när man får höra om vissa återkommande besökare (utan att nämna några namn…)

Jag har börjat moderera kommentarerna också, för det är så mycket skit som florerar som jag inte tycker alla ska beva se. SPAM och idiotkommentarer som inte tillför något. Jag kanske verkar borgerlig men isåfall, se det som ett sätt att väga upp för kommunisthatten (som är det mest bespottade plagget sen jag började blogga).

S'long!

0 to “Helgen”

 1. J says...

  Bra att du har livet i behåll! började nästa undra…

 2. kingfour says...

  Skönt att höra att du inte är död.
  Vart trist att inte få läsa nåt nytt i bloggen!!! Inget mer sånt om jag får be!!! 😀
  Är jag en av dem oväntade, återkommande besökarna???

 3. Maria says...

  Välkommen tillbaka!

 4. Ida says...

  Tack för i Lördags det var superskoj att hänge med dig och tjejen ni var jättefina människor!.. och roliga.

 5. Stuart says...

  Puh! Vilken tur att du är tebax, följer din blogg ju! Trevligt med lite omväxling istället för bara tjejmodebloggar lixom pixom!

 6. christian says...

  antar att det kommer lite senare, men hittade du något gott i gbg eller? höll ett öga efter dig på stan i lördags, men såg dig inte =)

 7. anna says...

  Bra att du e tillbaka:) hade börjat sakna din bloggning lite faktist…

 8. NN says...

  Antar att jag tillhör kategorin vissa förvånande åtekommande. Konstaterade idag att ni missade Ragtime på Magasinsgatan. Där har faktiskt Mr J gjort en hel del Second hand fynd. Typ en smoking som gjort succé på diverse tillställningar. Slut på inlägg från mig 😉 fortsätter tjuvläsa istället….