W2Best

Det handlar om stil.

June 30, 2007 Tankar

Ge mig lön!

Nu är jag verkligen i behov av en ordentlig lön men det är bara att vänta till nästa månad då det kommer på riktigt. Men samtidigt ungefär ska jag flytta hemifrån, så då blir det lite ökade utgifter, så vi får väl se hur det blir med inköpen.

Det jag verkligen är i behov av nu är:
Skräddarsydda Skjortor
från tailorstore. Jag har tre stycken redan och de sitter för jäkla bra alla. Nu vill jag ha några i andra färger och med riktigt långa ärmar. Iallafall tre stycken för att jag ska känna mig uppdaterad på skjortfronten.

Man känner sig fattig när man inte ens har råd att köpa underkläder. När likviditeten är ordnad blir det en beställning på uppercut.se som har det mesta i underklädesväg…

Nu är jag faktiskt ledig i tre veckor! Ska bli riktigt skönt. Om någon vill träffa mig är det således bara att höra av sig. 😛 Annars ses vi på Arvikafestivalen!

63646-714    63646-713

2-pack Björn Borg hos uppercut.se för 300 spänn.

So long!

Inga liknande inlägg.

2 to “Ge mig lön!”

  1. Stefan says...

    Skjortor får man aldrig för mycket av, men köp inte BB-kallingarna. Jag har ett par stycken och det tog inte lång tid innan de blev slappa i resåren, båda två. Jag använder själv Frank Dandy för det mesta som blivit lite av en favorit. Har inte kollat vad uppercut tar för dem, men även om de kostar lite mer så är det värt det, enligt mig.
    Arvikafestivalen!? Med nuvarande väder så lär du bli lerig 🙁 Lämna kavaj, kostym och dylikt hemma 😉

  2. berkey says...

    Hi there would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m going to start my own blog soon but I’m having a difficult time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Apologies for getting off-topic but I had to ask!|

Leave a comment