W2Best

Det handlar om stil.

off
May 15, 2008 Tankar

Blogghetsen

Visst att det är roligt att blogga, men ibland får bloggandet orimliga proportioner, och som alltid händer sådana saker när det är pengar med i det hela. Blogg är en rolig dokumentation över ens liv, eller stil, eller åsikter, eller vad man nu bloggar över, men när det ploppar upp fler och fler, framförallt tjejer, som hänger ut hela sitt liv på nätet inför många tusentals läsare så känns det hela en smula överdrivet. Att försöka dölja helgens fylla för föräldrarna är inget att tänka på, ut med alla bilder på bloggen istället och dra så många läsare som möjligt.

Jag tror dock att det finns en begränsad livslängd i det hela. Vi kan inte i evig framtid vilja läsa om människor med liv som man har svårt att se någon mening i och dessa personer pumpar in pengar på det hela.

Blondinbella fick ju otroligt mycket uppmärksamhet för nån månad sen, men nu är det helt dött. Då skrev hon ju praktiskt taget in om någonting annat än i vilka tidningar hon figuerat under dagen, medan nu måste bloggen fyllas av någon form av innehåll och då inser man ju, om man inte gjort det tidigare hur meningslöst innehållet är.

Just blondinbella har ju dock väldigt intressanta tankar kring entreprenörsskap och målmedvetenhet etc. Jag skulle verkligen vilja höra mer om vilka entreprenöriella projekt hon gör, för hon har ju skrivit att hon misslyckats med grymt många projekt hon gjort och så…

Jaja, ni som ändå vill följa Blondinbella och liknande, borde vända er till Bloggbimbos som levererar det bästa från alla de blonda bloggerskorna. Skrivet på roligare sätt och man slipper produktplaceringar till höger och vänster.

Just nu roar jag mig med att lägga in hundratals kunder i vårt kundvårdsprogram. Det tar sin lilla tid men är värt det med tanke på hur mycket enklare det blir när alla är inlagda.

0 to “Blogghetsen”

 1. mulin says...

  Du skriver bra. Du har bra tankar. Bra, bra, bra!

 2. Kapten Klänning says...

  Blondinbella är vidrig. "Nej, jag är inte feminist, det är för mig mansförtryck", “Jag tror inte på bistånd.” “folket som röstar blått är antagligen mer pålästa”. Bara några av hennes brighta citat…

  Jag hoppas att du var ironisk när det gällde hennes tankar om entrepenörsskap. Hennes små "råd" som hon ger till höger och vänster är ju bara en massa klyschor som typ "Tro på dig själv" och "se till att ha en bra idé". Väldigt orginellt!

  En lillgammal fåne skulle jag kalla henne.

 3. w2best says...

  Alex: Ja det går att droppa Citat i en Evighet när det gäller henne…

  Vad jag säger om hennes "entreprenörsskap" är ju att jag gärna skulle vilja veta på vilket sätt hon är entreprenör, för jag kan inte tycka att bloggandet är entreprenöriellt, vad hon än vill…

 4. Kapten Klänning says...

  Jo, det har du rätt i. En blogg ser jag inte direkt heller som ett aktiebolag. Känns ju också lite konstigt att nån Google-snubbe tydligen är delägare, haha.

  …men jag heter inte Alex, jag är inte ens av manligt kön så att säga.

 5. w2best says...

  Ett aktiebolag kan ju vara ett aktiebolag oavsett vilken verksamhet det har. Blondinbellas blogg pumpar ju in pengar och rent skattetekniskt vore det ju väldigt dumt att ha det som någon annat än AB. Ja Johan Kinnander är ju en av huvudägarna vilket bidrar till min åsikt om att Blondinbella.se är ett enda stort mediaexperiment…

  Okej! Då ber jag om ursäkt…