W2Best

Det handlar om stil.

off
May 1, 2008 Outfits

Valborg

image903

De här herrarna bloggade jag ju om för inte alls längesen, när jag tänkte at t jag skulle inspireras av dem i min klädsel. Den utstyrseln gick totalt åt skogen och blev ett myller av färger hit och dit så det blev tillslut ingenting…
Igår fick jag chans till revanch. Satin var stället, Beatles var temat. Musiken var grym. Jag träffade riktigt trevliga människor och ja det var helt enkelt en toppenkväll. Sen slapp jag också fyllebussen hem vilket kändes som en perfekt avrundning… Den 1,5 timmen av kvällen brukar annars vara ett riktigt lidande, såvida det inte är man själv som står för lidandet de andra måste uthärda…

Jag tänkte att jag skulle utgå från det jag hade på dagen igår och komponera en beatlesinspirerad outfit och det blev på följande sätt:

63646-967

Skor: Crocektt&Jones
Byxor: Whyred Dee
Skjorta: Encore
Lamullströja: Stockman
Kavaj: Second Hand
Väska: Konica kikarväska
Klocka: USSR

Alla tips på förbättringsmöjligheter för att bli mer beatles mottages tacksamt. 😉 Jag funderade lite på hur man skulle kunna göra för att spinna in Hare Krishna i outfiten, men kom inte fram till något. Någon som har en ide?

Jag tog med en svart slips ifall jag skulle känna för att dressa upp det hela lite mer men redan det där kändes på gränsen till överdressat på Satin som var T-shirtarnas mecka igår… Jag tycker tjejer är riktigt snygga i Tee på fest, men killar har det ju JÄMT annars så varför inte ta något annat.

S’long!

0 to “Valborg”

 1. d.ä. says...

  Hej, skor av chelseaboot-modell vore inte dumt. I synnerhet inte till Beatles-outfiten. Förslagsvis i mocka. För att anamma looken mer skulle jag kört på slipsen. Vad gäller T-shirts kan jag inte annat än att hålla med. Ska man köra på sen-Beatles blir det ju starkare färger och större slag på kavajerna samt mer utsvängda ben. Fast de varierar sig ganska kraftigt. Omslaget till Abbey Road t.ex. där har ju Paul bara en enkel svart kostym och t.o.m uppknäppt vit skjorta. Eller Johns helvita utstyrsel.
  Slutligen lite beröm för en
  proper klädsel på bilden.

 2. Kricke says...

  Hey…! Nu verkar du ha kommit in i ett stim. Ser mycket bra ut idag igen. Ljusgrå kavaj till svarta/mörka byxor är svårslaget.
  Om jag nu tvunget ska klaga på någonting så är det att jag saknar färg. En mörkt lila slips till exempel, som syns under tröjan hade varit pricken över i.

  Men, men… Bra gjort igen.

  Fan vilken trevlig prick jag har blivit, helt plötsligt 😉 Men du förtjänar det!

 3. w2best says...

  Exakt en sån kommentar som jag uppskattar! 🙂 Jag inser också att jag borde kört på slipsen, men man får väga temat mot viljan att inte vara överdressad… Sen tycker jag också att man får anpassa till dagens modeller och så. Att köra utsvängda kostymbyxor och kavaj med breda slag är något jag aldrig skulle göra, så det skulle bara kännas onaturligt. 😛 Tack för en bra kommentar iaf! 🙂

 4. w2best says...

  Kricke: Det gläder mig att höra! Det blir ju så att man utvecklas. Det är ju svårt att komma ifrån… 😛 Jag har lite grönt i väskan? 😉 Tack så mkt.

 5. Lojs says...

  snygg stil du har!

 6. d.ä. says...

  Jo, visst kan det vara svårt att bära upp en sådan kostym som skriker 70-tal om man inte går på maskerad. Det är väl inte helt omöjligt att historien upprepar sig igen och man kliver omkring och känner sig snyggast i just en sådan kostym. 🙂
  Överdressad tror jag inte på egentligen, själv ser jag ofta många andra som underdressade istället. Men jag utesluter inte möjligheten att det är mig det är fel på.
  Jag gillar dina oxfords, om jag inte ser helt galet, vart har du fått tag på dem? Till ett bra pris?

 7. Daniel says...

  Grymt snygg utstyrsel måste jag säga, har inga klagomål alls vilket kanske är lite synd då kostruktiv kritik alltid är positivt. Tycker att du kan vara nöjd med dig själv 😉

  Håller med Kricke om att en mörklila slips hade varit pricken över i, men samtidigt är det viktigt att som du gjorde ta lite hänsyn till omgivningen och inte risker att se alldeles för överklädd ut. Men synd att majoriteten ska dra till med t-shirt, för som du säger har killar ändå alltid det på sig, visst t-shirt kan vara vslappnad och skönt en vanlig vardag men ska man ut kan man väl ändå passa på att klä upp sig lite.

  Nåväl, återigen grattis till en riktigt snygg utstyrsel. Snyggt att du lyckades hitta Kavajen på second hand också, där jag bor så måste man ha en rejäl gubbmage innan second hand kavajer ens är någonting att överväga.

 8. mulin says...

  Min vision fulländades inte på grund av att jag inte trivs med människor just nu plus att dom få som jag verkligen trivs med inte kunde fira Valborg med mig. Men det var lite synd. Det lät fint med Beatles-tema. Var det bra för övrigt? 🙂