W2Best

Det handlar om stil.

September 28, 2008 Outfits

Gbg-helg

Skor: Bobbie Burns
Chinos: Bläck
Bälte: Second Hand
Skjorta: Encore
Kavaj: Tiger
Klocka: Certina DS Podium

Riktigt svårt att få till bilder när det är mkt svart i motivet… Igår blev det en riktig hastoutfit, för jag hade riktigt bråttom när vi skulle ta oss iväg till göteborg på morgonen efter alldeles för få timmars sömn. Men det var det lätt värt! Jätteskoj att träffa alla kollegor nere i gbg. Det var så längesen! Teamträffen i nya kontoret på avenyn var riktigt bra! Det måste göras om snart. Sen bar det av på 30-årsfest med Paulines (flickvännens) pappas flickvän! Grymt god mat och trevliga människor.

Det roligaste var att vi åkte hem från festen någon gång vid 1. Pauline hade tagit hemnycklarna av sina föräldrar och vi hade tagit oss hela vägen till Alingsås för att inse att det var fel nyckel. Så vi fick snällt sova i bilen tre personer. Visserligen kom de andra hem vid halv fem, men ändå inte den skönaste nattsömnen jag genomlevt!

Hoppas att ni har haft en fantasistk helg! Vad har ni haft för er?

3 to “Gbg-helg”

 1. Schough says...

  Haha det är sådana nätter man kommer ihåg. Jag vet!;)

 2. Oskar says...

  Märks att det blev hastigt, du brukar vara lite "roligare"!

  För mera läsning om manligt mode kan alla läsare som är intresserade kolla http://www.stilbolaget.se där en härlig provecerande gästkrönika väntar!

 3. berkey says...

  Hey There. I found your weblog the use of msn. That is a really smartly written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of your helpful information. Thanks for the post. I’ll definitely return.|