W2Best

Det handlar om stil.

July 15, 2008 Outfits

080715

Det känns som att ALLA fyller år i Juli? 😛 Hur många vänner som helst fyller år i Juli, och så jag själv då. 😛 Idag har vi iallafall varit och firat en vän och imorgon blir det en till! Hela dagen har jag haft riktit softa kläder på mig, och det är på gott och ont man tar på sig sådana kläder. Vissa dagar tycker jag att man kan tillåta sig att gå i lite slappare kläder, men samtidigt känner man sig inte jätteproffessionell i det, vilket inte är bra för att hålla fokus. Idag har jag iallafall ägnat mig åt en friluftsaktivitet som jag inte gjort på många år, nämligen att plocka blåbär. I mellanstadiet blev jag retad för att jag plockade så mycket blåbär, men nu när man har eget hushåll så kändes det väldigt värt! Lugnt och skönt, och tid att tänka och prata i skogen.

Skor: Adidas
Jeans: Julian Red
Skjorta: Second Hand
Klocka: Certina

Julian Redjeansen har ju varit med en del nu, cirka ett och ett halvt år utan tvätt, och jag börjar bli lite sugen på att ge dem en omgång i 30 grader eller så. Vi får se om det blir så, och isåfall ska det naturligtvis dokumenteras ingående. Senast jag tvättade ett par jeans var mina gamla Acne Moc, och det var riktigt längesen…

Hoppas att ni också har haft en riktigt bra dag!

4 to “080715”

 1. mulin says...

  Usch, människor är så elaka. Om jag hade en klasskompis som plockade blåbär skulle jag bli världens gladaste.

 2. Anna says...

  Jag fyller också i juli! Varför tvättar du inte dina jeans. Använder du dem sällan? Luktar de inte smutsigt annars?

 3. Anna says...

  Du undrade hur ofta jag tvättar jeans. Hmm, ja det beror på hur mycket jag använt dem och hur de känns och var jag varit. Men jag använder nog ett par jeans 7-9 dagar innan de tvättas. Har inte lagt märke till om de blir fulare eller inte.

 4. berkey says...

  Can you tell us more about this? I’d like to find out some additional information.|

Leave a comment