W2Best

Det handlar om stil.

off
June 2, 2008 Outfits

080601

Det har varit sjukt varmt de senaste dagarna, och vädret har inte alls inbjudit till bloggande i den grad som skulle vara önskvärt. Uppskattar dock att ni har klickat in er här i alla fall, och jag lovar att det här inte var något långt uppehåll, men ibland är det helt enkelt skönare att sola än att blogga… : P Idag och tre veckor framåt ska jag jobba på Expert, så har någon vägarna förbi kom och säg hej. Jag har varit ute och gått ungefär en timme, gjort frukost på sängen och skrivit ett brev till bolagsverket såhär långt. Känns som att jag har varit riktigt produktiv. : ) Gå ut och gå på morgonen, jag säger då det. Det borde ALLA göra. Det finns inget bättre att ge till sin kropp och till sig själv. Och när man ger till sig själv kan man också ge till andra…

Igår var det en sväng till Eskilstuna igen, med följande:
Skor: Crockett&Jones
Jeans: Whyred
Skjorta: Second Hand
Klocka: Certina
Väska: Second Hand
och så mina svarta wayfarers till det.

Blåa skjortan har blivit en riktig favorit kan jag säga. Känns som en bra variete bland mina 75 vita skjortor…

Idag är det också dags att avslöja vinnaren i Wayfarertävlingen som pågått i en veckas tid! Spännande spännande. Rikttiden för det avslöjandet är 22:00 ikväll. Då har jag hunnit med åtta timmar på expert, en affärspresentation i Örebro med bilfärd tur och retur, och ett antal kundsamtal, samt lagt vimmelbilderna från helgen på skiva och lämnat dem i rätta händer. Stay Tuned! Nu blire att göra sig i ordning. Get dressed for success… ; )

0 to “080601”

 1. Pejman says...

  Klassik kombination ljusblå skjorta och blåa jeans, men ack så snyggt! Väskan och skorna lyfter hela outfiten! Angående morgonpromenader håller jag med, är själv en sån som antingen promenerar i rask takt 1 timme på morgonen före frukost (Gåband dock) eller cyklar på min motionscykel. Försöker göra detta i stort sett varje dag. Som du skriver kan man ge andra så mycket mer också eftersom man mår så mycket bättre utav de, pågrund av frisättningen av endorfiner men de är ett annat kapitel.

 2. Spararn says...

  Grym väska o skor!

 3. JohannaMix says...

  Snyggt! Spänningen stiger för tävlingen :)!

 4. Emil says...

  Haha, får be om ursäkt för det sena svaret ^^ Nej men jag gillar inte heller mjukisar, men va fan?;)