W2Best

Det handlar om stil.

off
May 19, 2008 Outfits

080517

Skor: Crockett&Jones
Jeans: Whyred
Bälte: Second Hand
Skjorta: Tailorstore
Manchettknappar: Gåva
Klocka: Certina
Tweedkavaj: SIR (Hittad på loppis för 10 kr
Näsduk: Second Hand

Festen var riktigt trevlig. Jag hinner inte delge mer information just nu, den kommer senare ikväll, tillsammans med dagens outfit!

0 to “080517”

 1. mulin says...

  Ja, det är ju inte så där otroligt som alla har sagt..!

 2. Kricke says...

  Kavajen ser ärligt brittisk ut. 10 kr!!?? SIR! borgar ju för bra passform. Du kan väl ha den på i en stående position någon gång. Det skulle vara intressant att se längd och fall på kavajen. Skorna passar finfint till kavajen. Jag skulle dock vilja se ett par andra byxor än jeans, trots att det ser fräscht ut med det du har här (mörka jeans).

 3. Anonymous says...

  Hej !

  Vilken C&J modell är det ?

 4. w2best says...

  Kricke: Jag ska absolut ha den i stående någon gång! Nu har jag fått en fling på sittande för att det är så lätt att fota så… Jag förstår att du vill ha andra byxor. Vad är ditt förslag? Jag gjorde ändå bedömningen att dessa jeans funkade. Tackar!

  Anonym: Det är Hallam.

 5. Mumintrollet says...

  Ursäkta mig, men jag måste få fråga!!!

  Alla unga män verkar ha kavajer, vars armar slutar straxt under armbågarna. Skall det vara så nu för tiden eller har jag missat något? Under en knäppt kavaj bör man även kunna få in en knyten näve. Detta för att kavajen skall kunna leva och "röra" på sig lite snyggt. Kan någon upplysa mig om hur ni tänker, alla ni som har så små kavajer. Vore kul att veta.

 6. Kricke says...

  För att få en casual look så blir ett par chinos perfekta. Färg? Mer eller mindre valfritt. Jag skulle nog satsa på ett par mörkblå eller varför inte Ralph Luren-gröna för en preppy look. Nu när det finns så många färger på chinos så kan du välja någon fräsch sommarfärg. Jag har dock svårt att se ljusblå som ett bra val i detta fall. Kavajen inbjuder till preppy, tycker jag.

  Vill ha en mer dressad look föreslår jag att du kränger på dig ett par mörkt grå kostymbyxor.

 7. w2best says...

  Mumintrollet: Unga män som jag med en förkärlek till second hand och väldigt lång kropp, har svårt att hitta kavajer med tillräckligt långa armar, och tycker inte att det är värt att gå till skräddaren med hela garderoben… Hur du menar med en knuten näve förstår jag inte riktigt men om du menar att kavajen ska vara märkbart för stor så får det stå för dig. Har du treknäppt också? Bred slips med dubbel windsorknut? Smal siluett ska det vara.

  Kricke: Jag håller klart med dig. När jag fyllt på med chinos kommer det att komma mer sådant… Kostymbyxor fanns i min tanke, men det hade blivit lite för fint för tillställningen, plus att jag inte har några som är tillräckligt smala… Bra tips iaf! Uppskattar alltid dina kommentarer!