W2Best

Det handlar om stil.

May 26, 2008 Outfits

070526

En riktigt rolig måndag har det varit idag! Jag ser verkligen fram emot resten av veckan med tillförsikt. Imorgon ska jag utöver en hel del jobbaktiviteter ta mig till min frisör och klippa av en del av mitt synnerligen långa hår, så att jag blir lite mer redo för sommar och sol!
Idag var jag på stor affärspresentation i Örebro. Eller stor och stor, egentligen alldeles för liten. Nästa gång blir ännu bättre.
Följande klädsel:
Skor: Crocket&Jones
Jeans: Whyred
Skjorta: Encore
Bälte: Second Hand (Bröd till Bröder örebro)
Kavaj: Second Hand (Erikshjälpen Lindesberg)
Klocka: Breitling

Jag hade egentligen tänkt mig en vit skjorta, men det sket sig för jag hann inte med att stryka innan det bar av, så det fick bli den enda skjortan i garderoben som passade hyffsat.. Så kan det vara ibland! Hoppas att ni också har haft en bra dag! Tänk på att vi skapar våra dagar, och våra liv skapas av våra dagar och vad vi gör med dem. Så se till att ha roligt, har du inte roligt – se till att du får det!
Godnatt!

4 to “070526”

 1. Sofia says...

  det är så typiskt att jag kommer på det försent, bara lite försent också. Men jag tror att jag har fått tag på en. Ska du dit?

 2. Hanna says...

  ja, det har du dock rätt i :p haha! Dock har hon ju kommit dit själv, eller? Nej det känns som det inte skulle vara någon större hit, haha! Ah, härligt du! 😀

 3. Sofia says...

  Det blir en runda runt Lindesjön i stort sett varje morgon, har aldrig vart en morgonmänniska men den här vanan kommer jag aldrig klara mig utan numera.

  Okej va kul, det verkar vara mycket folk man känner igen som ska pka. GRatis och allt det var inte dåligt.

  Jag sökte på Googel(kär vän;)) och hittade en tjej som annonserade ut en biljett. Hoppas köpet går vägen. Ska dui dit med några?

 4. berkey says...

  You can certainly see your enthusiasm in the article you write. The arena hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how they believe. Always go after your heart.|

Leave a comment