W2Best

Det handlar om stil.

April 20, 2008 Kollektionsspan

Accessoarer från ASOS

image931

Den här klockan låg jag helt seriöst och drömde om på nätterna när jag var mindre. Jag kanske gick i andra klass när jag första gången fick span på den i teknikmagasinets katalog (som dåförtiden var det enda jag läste öht). Sen dess har jag alltid varit sugen på en men kanske inte riktigt känt att priset på över 1000 kronor varit motiverat. Nu hittade jag den på ASOS för 55 pund och pundet står visst lågt nu så det blir ju väldigt överkomligt! Bli inte förvånade om det blir en beställning där. Bara för att det är en sån där grej man ska ha haft!

image932

Jag har funderat över att jag bara har skinnväskor och ingen lite sportigare variant. Det är dock sjukt svårt att hitta lite sportigare som fortf. är snygga. Här tycker jag att ASOS har lyckats bra och priset är runt 100 kronor!

image933

Så har det hänt: Flera designers har släppt in ryggsäcken i sina kollektioner. I den outfiten jag presenterade idag så känns en fjällrävenryggsäck helt rätt. På en streetkille kan en salomonryggsäck passa in, men på gemene man har ju min absoluta åsikt alltid varit att ryggsäck inte ens kommer på tanken.
ASOS hade den ovanstående att bjuda på som dock tilltalar mig riktigt mycket. Om det kommer ryggsäckar av den klassen så kan jag tänka mig att vissa dagar svika mina principer och skona min rygg. Jag skojar inte…

2 to “Accessoarer från ASOS”

Trackbacks/Pingbacks

 1. Lincoln Georgis

  […]Here is a great Weblog You might Uncover Exciting that we Encourage You[…]

 1. berkey says...

  It is really a great and helpful piece of information. I’m glad that you simply shared this useful information with us. Please stay us up to date like this. Thanks for sharing.|

 2. Lincoln Georgis says...

  Lincoln Georgis

  […]Here is a great Weblog You might Uncover Exciting that we Encourage You[…]