W2Best

Det handlar om stil.

May 29, 2008 Kläder

Skjorttyger

Tänk dig det intensiva I-landsproblemet att du bara skulle få ha fyra skjortor i din garderob. Fyra färger att leka med resten av livet. Jag tänker inte ta hänsyn till modellerna på skjortorna här, utan här kommer bara de fyra skjortfärger jag skulle välja above all others.

Ljusblå, eller Light Blue Popline. Jag kan inte tänkä mig något plagg som inte funkar ihop med en ljusblå skjorta. Det är helt enkelt en färg som är så allround i skjortsammanshang att den borde få nobelpris. : )

Vit är ju lite av min uniformsskjorta. Det finns inget tillfälle då en vit skjorta in passar, eller möjligen på ett V-möte kan det bli lite för formellt… Det har dock en nackdel: den blir lättare smutsig än den blåa, och jag gilalr inte att tvätta så den hamnar på en skarp andraplats. New White Popline heter detta tyg.

Blåvittrandigt är ett pefekt tyg, som jag skulle använda vid lite finare tillställningar om jag bara hade fyra skjortor. Tillsammans med ett par snygga manchettknappar och en snygg klocka är det riktigt härligt, om än lite stekigt. Det får man ta ibland. Detta tyg heter Ravenna.

Även om det är jobbigt på sommaren, så åker en svart skjorta med på fjärde plats. Den fick slåss med en mörkblå med eftersom en mörkblå skjorta inte är riktigt lika lätt att matcha i mina ögon, så blir det svart istället. Detta tyg heter Black Popeline.

Det var inte lätt i det här fallet att välja bort en rutig skjorta, men jag hittade inget shysst tyg, och jag gillar helt enkelt inte rutigt lika mkt som ovannämnda tyger.

Tygproverna kommer från TailorStore.

Vilka fyra färger skulle du välja på skjorta om du satt i ovan nämnda pikära situation?

5 to “Skjorttyger”

 1. elin says...

  haha ja, men jag är riktigt databeroende! typ överdrivet :p haha. ja ^^ jag fick en lånedator på en gång nu, förra och förrförra fick jag vänta 1 vecka :p minst. menmen! 🙂 ja verkligen, björn är skön 😀 haha.

 2. Adam says...

  Om vi nu pratar mönster – som i fallet med skjorta nummer tre – så tycker jag att den rutiga skjortan har en självskriven plats, lite mer informell men funkar fint i alla sammanhang, både till kavaj och gummistövlar!

 3. w2best says...

  Adam: Du har helt rätt, men när jag bara får välja fyra så måste jag välja bort rutigt…

 4. Alejandro says...

  Hej! Verkligen je4ttefina! c4r det linne eller ne5t liknande? Det ser ut som att det e4r lite stutrkur pe5 tyget. Mio bor ff6rresten i garderoben just nu =) Schysst hem va? Te4nkte han ska fe5 bo de4r tills julafton;)

 5. berkey says...

  Asking questions are truly pleasant thing if you are not understanding anything entirely, however this piece of writing offers nice understanding yet.|

Leave a comment