W2Best

Det handlar om stil.

January 27, 2007 Inköp Second Hand

Extremt billig shopping:

Halva priset på allt idag igen på Gåvan Second Hand. Nora är nog den bästa staden som finns att vara i
på Lördagarna. Gåvan och frukost hos Jonas (inte jag) , håller hög standard!

63646-423

Beiga baggy kostymbyxor: 20 kr

63646-422

Brunt och rött bälte: 2,5 kr styck

63646-421

Halsduk: 10 kr

63646-420

Tredelad Kostym från Tiger of Sweden 37,5 kronor
Måste lägga ner den i ärmarna, men det är det fan värt… Någon som vet om det går att förstora kostymbyxor? Annars kör jag på västen och kavajen som sitter föredömligt. Det är ju inget dåligt pris heller, och jag fick en fin galge på köpet.

4 to “Extremt billig shopping:”

 1. Alexander says...

  Svårt att ha någon uppfattning om bilderna bortsett halsduken som jag gillade. Sen är det som du säger, när priserna ligger där de ligger så är det ändå motiverat att köpa, och sen kolla om det går att lösa.

 2. w2best says...

  Jo jag vet. Det är dåliga bilder, men det är lite av poängen för att kläderna ska se bländande ut när de dyker upp i en outfit… 😛 Det är ju så billigt så wtf. 😛

 3. Erik says...

  Ja det går att lägga ut kostymbyxor, oftast har sömmaren lagt in ca: 5 cm i linningen baktill vilket gör att man kan sprätta upp fålla ut och sy igen + stryka så blir det skitbra ! Ps, om byxorna förvarats dåligt kan vissa färgskillnader dyka upp i den nya linningen du får fram, vilket inte är skoj.. Rolig blogg !!

 4. berkey says...

  Your way of telling all in this paragraph is genuinely fastidious, every one be able to without difficulty know it, Thanks a lot.|