W2Best

Det handlar om stil.

December 4, 2006 Inköp Nytt

Skoköp

converse

Jag har handlat aldeles för mycket på senaste tiden. Jag får ångest över det, men jag kunde inte låta bli att slå till på ett par vita converse när de var nedsatta till 300 kronor. Det är inte varje dag man får ett par för det priset och de blir perfekta i vår om inte annat. Men nu får jag börja skramla pengar vilket är jävligt illa med tanke på att det är en vecka sen lönen kom och ett par dagar sedan studiebidraget kom. Jag måste verkligen skärpa till mig på den ekonomiska fronten nu. Men jag har ju iallafall fixat månadssparande i fonder nu, så jag kan känna mig lite duktig.

Helt otroligt nog lyckades jag klämma ner fötterna i ett par 42,5 vilket är ungefär 2,5 nummer mindre än jag brukar ha. Jag ska försöka stabilisera mig runt 43 i storlek iallafall. Jag hatar att ha för stora skor.

Nu bär det av på fest med ett gäng polare, eftersom det inte är skola imr. Festoutfiten visar jag imr! Hade gött alla!

5 to “Skoköp”

 1. Anna says...

  men converse ändrar sig typ efterfoten. Mina satt astaight och jätte obekvämt i början men efter några veckor så satt dom perfa:D så de kommer funka bra.

 2. Jess says...

  vita converse är alltid snyggt!

 3. w2best says...

  Anna: Jag vet. Mina höga läderconverse var jättebra i storlek först, men töjde sig och blev förstora. Det kommer nog bli skitbra! 🙂

  Jess: Ja så kände jag också. Ett par skor som funkar till det allra mesta.

 4. Guccisneakers says...

  Amen 2 that brah, shoppat upp 900:- på 5 dagar… thatsux 😀

 5. Amanda says...

  men vart köpte du dom?