W2Best

Det handlar om stil.

December 5, 2006 Inköp Nytt

Gift of the day!

63646-113

Det blev ett inköp av H&M:s gift of the day för idag. Skinnjacka för 398 kronor. Det var faktiskt en rätt skojig upplevelse.
Jag och en polare kliver upp dagen efter klockan 0820 för att jag ville åka så jag var inne med en timmes marginal, och för att nästa buss/tåg var framme tio minuter över tio när H&M öppnade. På grund av att vännen skulle fylla en flaska vatten missade vi tåget med typ 1 minuts marginal. Då väntade vi på bussen som skulle vara framme tio över tio i Örebro. Jag tänkte att om chaffisen körde jävligt fort kanske vi skulle hinna in till öppningen och jävlar att han körde. Han låg i omkörningsfilen mest hela tiden. Helt galen verkade han. Körde så vi var vid rätta hållplatsen fem i tio och uppe vid H&M tre minuter i ungefär. Det var en del folk samlat utanför. Bilden ovan visar hur det såg ut utanför.
När butiken öppnade gick folk jättesnabbt men ingen vågade springa verkade det som, men när en i personalen pekade ut var jackorna fanns så började några småspringa lite. Det fanns kanske 20 jackor, och jag lyckades faktiskt slita åt mig en i medium och en i large, och den i large passade klart bäst så jag högg den. När jag provade jackorna var det ungefär 5 personer som cirklade runt omkring mig för att försöka sno åt sig den jag inte valde. Ja det var en aning sjukt. 20 sekunder efter tio var alla jackor borta.
Typ en minut senare kom en kille som hade så jävla snygg stil att jag fick rysningar. Schmoovedojs, tajta jeans, vit skjorta, grå kavaj, och vit näsduk. Riktigt riktigt snyggt. Jag betalade iaf för jackan och sen drog vi stadens secondhandbutiker också och jag hittade på ett par skor på röda korset.
Var hemma runt halv ett. Vid den tiden skulle jag ha gått upp om jag inte bestämt mig för att åka iväg, så jag har ju fått en del gjort idag iallafall. Det känns lite illa att stå och vänta när h&m öppnar men vafan, jag har letat länge nog efter en shysst skinnjacka. Blir något lättare att variera stilen med den…
Och såhär ser den ut:
63646-112

Nu har ni hört historien om hur min skinnjacka köptes också! 😛

17 to “Gift of the day!”

 1. Maria says...

  Riktigt snygg är den! 🙂

 2. Pada says...

  Du släppte alltså jackan i storlek M?
  Annars hade du haft en köpare här ska jag säga, satt på nätet igår och hade en i min “kundvagn” men ångrade mig precis innan beställningsknappen då jag redan har en skinnjacka i storlek L, vill dock ha en lite tajare och därför skulle jag tagit en M men men vad gör man?

 3. smarr says...

  Tror det var dig jag såg där utanför, kom också åt en som tur va =) bra köp!!

 4. tompen says...

  haha den där snubben med kavaj var där när jag var där halv elva också, han såg helt ledsen ut när jag hittade en skinnjacka som lyckats gömma sig undan kaoset för att vänta på mig… 😛

 5. w2best says...

  Maria: Word!
  Pada: Ja vafan. Iddes ju inte ta med två jackor när det stod en kille precis brevid som såg ut att passa perfekt i m…
  Smarr: Hur såg du ut? Fanns inte så många långa killar med trench utanför H&M i morse. 😛 Så du borde kunnat känna igen mig.
  Tompen: Så du lyckades sno åt dig en alltså så pass sent. Stackarn, men jag tror inte att hans stil skulle gynnas av en skinnjacka direkt… :S

 6. smarr says...

  lång kille med gubbkepa….
  Jo men då var det du =)

 7. w2best says...

  Okej. Jag då såg jag dig! Skoj att få kontakt med nån som var i samma butik genom bloggen. 😛

 8. w2best says...

  Då såg du ju btw mitt dagen-efter hår också… Haha.

 9. smarr says...

  Ja absolut! =)
  de tänkte jag inte så mycket på så du behöver inte oroa dig haha =)

 10. smarr says...

  Förresten har du några bilder på hur jackan sitter? =)
  du körde på en L såg jag, fick själv tag på en M och verkar som att vi ungefär är lika långa.

 11. Matilda says...

  Grattis, det är inte varje dag man kniper en skinnjacka för 400 pix 😉

 12. w2best says...

  Ja jag är 193 cm och tyckte att M var lite för kort samt för kort i ärmarna. Har gjort en ny post med fiten nu.
  Matilda: Eller hur. 😛 Du försökte inte själv?

 13. calle says...

  grattis för fan 😀

 14. w2best says...

  Nu ser jag snart ut som dig calle. 😉

 15. per says...

  jag lyckades sno åt mig en i partille, det var 8 stycken som väntade utanför. det var precis på samma sätt att ingen vågade springa, men när en tant frågade var jackorna var, så började satte jag av 🙂 tanten och en annan kille kom först, de började bråka och skrika om jackorna, jag kom 0.5 sekunder efter, lutade mig in mellan dom och högen med jackorna och tog tag i en i mitten på högen, drog mig lite undan och såg resten av personerna bara stå och dra i jackorna. jag kollade storleken och hade lyckats få tag i en medium, tur för den passa perfekt! hade inte funnits en chans i världen att kunna stå o testa storlek, expiditeten sa att man bara fick ta 1 jacka/person.

 16. jen says...

  Tro det eller ej. Men jag knep min vid ett..

 17. w2best says...

  Per: Alla verkar ha sjuka historier att berätta! 🙂
  Jen: Jävlar vilken tur man kan ha!!