W2Best

Det handlar om stil.

February 24, 2009 Indien 5/2-20/3 -09 , , ,

Sjuka Kontraster!

Jag gillar kontraster, och det kan man aldrig sluta få i Indien:

Avslutningsvis ett exempel på vilka helt SJUKA kontraster man kan stöta på i detta land. Först: Le Cafe – ett franskt cafe med supergod latte, cappucino och lassi (smoothie), precis nere vid stranden i de franska kvarteren av Ponducheerry (som är en gammal fransk koloni). Sedan en promenad upp i de indiska kvarteren där vi stöter på någon form av hyllning till Shiva, som jag ärligt tror var det sjukaste jag sett i hela mitt liv. Tre män målade och utklädda, gick totalt bärsärk på gatan och kastade saker och slogs mot folk. De samlade in pengar i en gryta som de sedan slängde ut över folket, och indierna var som galna efter att samla pengar. De hade en stor staty av shiva som de fraktade runt på en vagn. Själva centrum för spektaklet var en man som var helt målad, hade åtta armar, och var i princip draperad i inälvor. Han hade en tarm i munnen och en bunt organ på bröstet, och det går inte att se på den här lilla bilden, men zoomar man in på den fullstora ser man att han är förmodligen så hög, som man kan bli. Hans ögonvitor är definitivt inga vitor utan mer rödor. Det behövdes fem män för att hjälpa honom att gå upprätt. Än en gång får man tänka – Det är ingen mening att försöka förstå. Det är Indien.

Sist men inte minst en skymt av tempelelefanten som pussar en om man ger den en peng i snabeln! Skjuten från höften pga fotoförbud!

1 to “Sjuka Kontraster!”

  1. berkey says...

    I am in fact glad to read this weblog posts which consists of plenty of useful data, thanks for providing such information.|

Leave a comment