W2Best

Det handlar om stil.

February 27, 2009 Indien 5/2-20/3 -09 , , ,

All alone in Mumbai!

Nu har Mattias lämnat Mumbai för att åka hem till Sverige igen, så han anländer imorgon eftermiddag! Jag har ungefär, eller ganska precis halva min resa kvar, och det finns mycket kvar att göra! Min enda plan är att jag ska ta mig lite norrut nu, kanske udaipur, kanske jaisalmer, kanske direkt till agra eller delhi, det får jag se! Först ska jag ta några dagar i Mumbais hektiska atmosfär!
Idag har det hänt några riktigt roliga saker:

Innnan vi lämnade poducherry sprang vi ihop med ett amerikanskt par som vi åkte färja med ut till Fort Cochin för typ en och en halv vecka sedan. Snackade lite med dem om hur litet indien är när man reser (eftersom vi tidigare träffade på Mitch och Jack helt random.)

Vi åkte buss i 34 timmar, och bussen var cirka 6 timmar försenad. PERFEKT eftersom vi slapp fixa boende för en natt! Det var verkligen en fördel!

Vi bestämd oss för att se på Slumdog Millionare! Bollywoodfilmen som drog hem 8 oscars och som hypeats TOTALT här nere efter det! Säkert lika mkt som förlovningen i sverige!

När vi sitter på bion och det är paus (!) mitt i filmen, så vänder sig de som sitter framför oss och typ skriker rakt ut. Jag fattade inte vilka det var först förrän jag insåg att det var de två ryska tjejerna som vi träffade i Hospet och åkte samma buss som till Bangalore. Hur stor är sannolikheten att man ska sitta på samma plats på samma biograf på samma film samma dag i samma stad i Indien som har 1,3 miljarder invånare. Indien är för litet! ;P Synkronicitet!

Ja hoppas att det är bra i Sverige! Har inte så mkt bilder att bjuda på i nuläget, men det kommer allt eftersom!

6 to “All alone in Mumbai!”

 1. marie says...

  Hur är Mumbai? Var bor du?

 2. Frank&Rémy says...

  bättre bild update!

 3. elin says...

  Alltsa bio i Indien. Paus mitt i pa 5 minuter, tjejernas toalett var hal i golvet pa rad med nagra slag plankor som rackte en halv m over varje “hal”, paus for stromavbrott, indier som pratar i mobil telefonen mitti och indier som appladerar nar filmen ar slut.

 4. Jonas says...

  Marie: Jag bodde pa ett hotell som heter prossers. Det ligger nere vid havet och tva hus ifran taj mahal palace and tower.
  Frank&Remy: Det kommer sa fort jag har nagot att bjuda pa!!
  Elin: Jag sager ju att ni skulle gatt i bombay. SVINfrascha toaletter. Alltsa de frashaste i indien so far! Inga stromavbrott, inga storande indier! Klockrent biobesok tyckte jag! Vad tyckte du om filmen da?

 5. female orgasm mastery says...

  Hey there! I just wanted to ask if you ever have any issues with
  hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months
  of hard work due to no back up. Do you have any methods to prevent
  hackers?

 6. berkey says...

  It’s an remarkable paragraph in favor of all the online users; they will take benefit from it I am sure.|

Leave a comment