W2Best

Det handlar om stil.

December 1, 2008 Den aldeles speciella kategorin! , , , ,

Invigning av w2best.se

Saxat från w2best.blogg.se

I flera månader har jag gått och grubblat på om jag inte ska flytta bloggen till en egen domän, och framförallt till WordPress.org:s gränssnitt, för att få betydligt fler möjligheter att fixa och dona med bloggen. Ju mer tiden gått desto mer begränsad har jag varit med blogg.se:s gränssnitt, och nu äntligen tar jag steget till en egen domän! Det kommer att bli mycket nyheter och mycket designändringar, men än så länge ser allt relativt likt sig ut, bara bra mycket snyggare och bra mycket mer välfungerande…

Alltså:

 • Ändra era RSS – feeds.
 • Ändra era favoriter.
 • Ändra era Bloglovin’ prenumerationer

Nu är det W2Best.se som gäller!

(Inläggen här på W2Best.blogg.se kommer att ligga kvar ett tag till. Alla inlägg inklusive bilder och kommentarer är överflyttade till den nya sajten, så ingenting kommer att försvinna, när w2best.blogg.se monteras ner.)

Liknande inlägg:

 1. W2Best? Detta författade jag i Januari 2007, men det fyller ju...
 2. 1000 inlägg sen starten! Detta är mitt tusende inlägg sedan jag startade min blogg!...
 3. 100 000 sidvisningar sen plattformsbytet. Såg precis att jag fått 100 000 sidvisningar sen jag...

2 to “Invigning av w2best.se”

 1. fotograf says...

  korten från noztalgica är tagna med linskyddet på? fan suddigare bilder har jag inte sett sedan man framkallade foton med sandpapper.. nejdå men varför är det så suddigt?

 2. w2best says...

  Ja jag tror faktiskt att de är det! 😛 Nej, men mitt program för jpeg förminskning och komprimering var ställt på 640X480px och 32/100 i JPEG-kvalitet. Har åtgärdat problemet nu. Konsertbilder är def. inte min starka sida, men jag hade slut på batteri i blixten så det var det enda jag kunde krysta fram i fredags.

Leave a comment