W2Best

Det handlar om stil.

January 6, 2007 Allmänt

En välklädd Manson!

63646-237

Det är inte ofta jag publicerar kändisbilder men när mänson klätt upp sig i enormt välsittande smoking, men skippat de klassiska detaljerna och kört en kraglös skjorta under blir jag glad! Kraglös skjorta kommer jag snart köra under kavaj, när man vill vara lite mindre uppklädd och jag tycker det ser jävligt bra ut under smoking också – vad än stilreglerna säger.

8 to “En välklädd Manson!”

 1. Carro - says...

  ja, oj! way to go manson.:)

 2. Guccisneakers says...

  haha han e phett cool

 3. v-man says...

  gothic glamour

 4. Lolita says...

  skönt par 🙂

 5. Hetsk kinaresturangägare som gärna blir arg på sina resturangbesökare says...

  Jag tycker att hon är lite för kort för honom.

 6. Alexander says...

  Enda sen jag såg Manson på hultsfred 05 har jag reagerat lite annorlunda när jag sett han i media. Ett litet sammanträffande är att jag sparade ner denna bilden en liten stund innan jag kollade din blogg, men hade inte för avsikt att använda den till något. (nattsudd)

 7. Anonymous says...

  Man kan väl inte vara för kort för ngn. Jag gillar långa killar, sen om jag själv bara är 1,60 skiter jag i. Nä 1,90 ska de va 🙂

 8. Hetsk kinaresturangägare som gärna blir arg på sina resturangbesökare says...

  Det handlar ju om att det ska se snyggt ut också. Man får faktiskt anpassa så man är ihop med någon i rätt längd. Jag säger att efter 20cm längdskillnad så får det vara stopp. Så vi säger om man är hrmm (för att liksom bara ta en längd ur mängden) 151,5cm så får man som mest bli ihop med en som är 171,5cm. Sedan är det stopp.