W2Best

Det handlar om stil.

April 7, 2009 Allmänt

Det brann i Lindesberg inatt…

Det är konstigt att i min hemstad har det nu varit brand vid samma tid på året två år i rad. Förra året brann en jättestort hus och nu var det ett lite mindre. Dock har det inte gott lika långt som 1869 (?) då hela staden brann ner till grunden…
Jag läste på nätet att det hade brunnit men fattade inte var det var så jag åkte dit för att se. Alltid lika tråkigt när det händer.

Här är en lite dokumentation av det hela.

4 to “Det brann i Lindesberg inatt…”

 1. Anna Kittybloggarn says...

  Om seo: jag googlade på ordet och hittade en sida som förklarade mycket matnyttigt. Tack! Tack vare att du skrev det om att om samma text finns på flera ställen så väljer google bort den nyaste, så förstår jag nu äntligen. En förening jag är med i har en webbsida och den indexeras inte “ordentligt”, jag tog mig tid att kolla det som indexeras högre och vad upptäcker jag inte?! Jo de gamla sidorna från en tidig webbsida ligger kvar på nätet och skvalpar!

 2. Nilsa says...

  ofTA ÅKER PYROMANER TILLBAKA TILL DÄR DOM 5AR TUTTAT PÅ E DET DU?

 3. Jonas says...

  Japp det är jag! Du kom på mig! Jag åkte självklart dit och filmade allt och lade upp det på youtube. Snart är jag igång med mitt nästa verk… Tänk att jag får så mkt uträttat medan du sitter och skriver bloggkommentarer med caps-lock… : )

 4. berkey says...

  I have been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.|

Leave a comment