W2Best

Det handlar om stil.

December 12, 2008 Vimmel , , ,

Forever Julbal 2008

Det blev en sen kväll igår, väldigt mycket senare än vad man är van vid när man går ut i Lindesbergs Stad.
Först var det seminarium i Mölndal där höjdpunkten var att VD:n uppträdde i kvinnokläder… Sedan blev det några timmar på Relaxen på Scandic Mölndal, och på med smokingen. Därefter blev det middag på Scandic, som var riktigt bra, och sen bar det av till slottet för bal. Välkomstkör, och välkomstglögg, som jag dröjde kvar lite väl länge vid, så jag missade att dansa vals. Det som är den absoluta höjdpunkten på en bal. Fasen vad irriterande.
På våran studentbal, var det dansmusik hela kvällen. På flickvännens studentbal var det en wienervals och sedan “discomusik”. Inte så värt att gå på bal utan dans.
Bandet höll en hygglig standard senare på kvällen, men i början var de rätt sega.
Klantigast av allt var att bilderna på mig och min outfit blev helt suddiga. Så det är väl bara att försöka få tag på en annan bild eller klä på sig hela smokingen igen och ta om korten.
Här är iaf de bilder jag lyckades krysta fram ut min halvtrasiga lilla kompaktkamera:

[imagebrowser=7]

Fick även tillfälle att snacka en hel del med IT-avdelningen och presentera några idéer för dem. Det var bra.
Hoppas att ni hade en bra torsdagkväll! 😀
slottet

3 to “Forever Julbal 2008”

  1. Johanna says...

    du, jag blir väldigt avundsjuk på det där med egypten! hoppas ni får det toppen. jag ska fira jul som vanligt. hemma med familjen 🙂

  2. berkey says...

    naturally like your web site however you have to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very bothersome to inform the truth then again I will definitely come again again.|

  3. best organization to donate car says...

    With thanks ffor sharing your superb website!