W2Best

Det handlar om stil.

January 27, 2007 Vimmel

Ang. hur killar klär sig…

Den här gången ska jag inte dissa några icke offentliga personer. Jag lägger upp två bilder istället från gårdagen så får ni själva döma. Se och le:

63646-407

63646-406

Någonting jag däremot måste dissa ordentligt är det ni ser nedan:

63646-408

Idol-Danny (sedd av många tjejer som snyggast i Sverige) går på Elle-galan (Sveriges största modegala) klädd i JL-sneakers, Raggsockor (eller är det tubsockor?), slitna jeans, hängande hängslen, T-shirt, kavaj och halsduk. Precis som Calle tycker jag att halsduken är det enda som funkar. Kavajen är väl helt okej, men att ha den med T-shirt under på en gala? Hur FAAN har han tänkt här? Jag tycker som sagt jävligt synd om er tjejer! Man kan ju jämföra med tjejen brevid. Hon ser jättebra ut, och då är det ändå inte något speciellt med hennes klädsel. Tjejer har en så otroligt mycket högre lägstanivå när det gäller klädsel…

Kommer nog lite fler bilder från Elle-galan senare. Denna är från Stureplan.se

12 to “Ang. hur killar klär sig…”

 1. antonen says...

  har sett mycket värre än han med slirren ^^

 2. Marcus R says...

  Ang. bilderna från gårdagen.. Jag tror tystnad säger det bäst.

  Idol-Danny däremot.. Well, he looks like shit 😛

 3. rasmus says...

  forza italia. 😉

 4. Nina says...

  Vad pinsamt! Det är jättefult, han har ju jeansen i sockorna! Varför har man det på Elle-galan? Men framförallt varför har man det överhuvudtaget?! tycker att tjejen borde ha valt andra skor.
  Om man väljer att ha både klänning och skärp från Gina Tricot på sig på Elle-galan tycker jag i alla fall att skorna ska vara smashing!

 5. Stuart says...

  Bild 1: Tyckte det var lite fint med det rosa. fast hade skjorta och slips varit i avvikande färger hade det vart fult med den lösa slipsen. Lite kluven.
  Bild 2: Blä och ick och kräk och varför varför varför. Släng bort sporttröjorna killar!
  Bild 3: Och Danny då: Hmm tycker nog överdelen funkar, men inte mer, men raggsockor och tennisskor, hur tänkte människan!?!? Upp med hängslena och på med finskorna, och kanske lite mindre pösiga jeans alt. snyggare byxor.

  Tack å hej leverpastej!

 6. Chris says...

  Bild 1: skjortan och slipsen matchar inte alls. Sen är jag väl inget fan av varken skrynkliga skjortor eller löst hängande slipsar.
  Bild 2: Behövs någon kommentar? Antar att tanken är att det är macho med fotbollströja och att dieselbältet är något som han verkligen vill exponera.
  Bild 3: Gillade faktiskt inte någon av outfitsen på bilden, möjligen Sebastians var ok, men mittentjejens klänning och stövlar blir en missmatchning. Antar Danny precis som ett flertal andra deltagare vid Ellegalan besökt ngn “hipp” butik och därifrån tagit råd, vilket var ganska uppenbart i fler fall än Dannys.

 7. madelene says...

  Alltså. Ser man ut som Danny spelar det ingen roll vad man har på sig! och han vet att alla bara ser på hans underbara översnygga sjukt vackra ansikte att han inte behöver bry sig om vad han har på sig. p.s: jag är kär i honom,därför tar jag hans parti 😉

 8. Alexander says...

  men alltså hjälp..

 9. kingfour says...

  1. Tror inte att varken slipsen eller skjortan kan kombineras med nåt o bli rätt…

  2. Största felet är ju att han han t-shirten innanför byxorna o att bältet inte e snyggt. Ska man flasha ett märke ska plagget det sitter på vara snyggt iaf.

  3. Om han skulle skippat hängslena och inte begått dödssynden att stoppa in jeansen i stumpor så skulle det varit en rätt så skön o bra outfit som signalerar medvetenhet. Nu är det på gränsen till OK – enbart pga överkroppen…

  Överlag skulle jag klassa det mesta på årets Elle-gala och folkets klädsel som dålig.
  Allvarligt! Mogge som årets bäst klädde man?!
  Andreas Lundsten var nog den som var bäst klädd av dem jag såg på stureplan.se iaf. O skrämmande nog var Danny nästan närmast!!!
  Margit Bergman som bäst klädde kvinna. Inte heller nåt jag håller med om. Ja så illa var det.
  Har inte Sverige mer att sätta emot för ett par år sedan utsåg GQ Beckham till Englands bäst klädde man tre år i rad – Sverige har Mogge *skäms*

 10. Anonymous says...

  haha danny har missat allt.

 11. w2best says...

  Jag fattar inte att han ens kom in med den klädseln. :S

 12. berkey says...

  This text is invaluable. Where can I find out more?|