W2Best

Det handlar om stil.

off
May 8, 2008 Traderaspaning

Traderaspaning

Den roligaste aktiviteten när man sitter och nattsuddar är ju självklart att leverera det bästa på tradera. Har bara gått igenom ett antal kategier idag. Nu är jag så trött så jag tror att jag somnar om jag skriver ett ord till! Imorgon blir det Style Afton i Avesta! Nån som kan säga något skoj om Avesta?

Vit Cardigan från Whyred

Bomber från Filippa K

Skinnjacka från Filippa K

Rock från Acne

Skinnjacka från Acne

Tee från Acne

Kavaj från Acne

Vita skor från Paul Smith


Rutiga skor från Gram


Två halvknytsjälv flugor…

Svarta Vintage skinnskor

Skjorta från Frank Dandy

Slips näsduk och manchettknappar
(använd vid olika tillfällen bara)

0 to “Traderaspaning”

 1. Tilda says...

  Tradera och ebay är områden inom vilka jag fullständig saknar såväl erfarenhet som kunskap. Jag nästan lite avis på folk som är skickliga budare, särskilt exotiskt är det att fynda på ebay, tycker jag.

  Schyssta tips.

  Ha en kalasfin dag!

 2. sanny says...

  bra tips, men själv skulle hag aldrig våga handla 2and.. är lite fånig men tänker bara att jag inte vet vart kläderna vart innan och så.

 3. sanny says...

  bra tips, men själv skulle hag aldrig våga handla 2and.. är lite fånig men tänker bara att jag inte vet vart kläderna vart innan och så.

 4. Bella says...

  Hej du! Tänka bara höra om du ska vara med i orkestern till hösten? Kan nog bli kul, tydligen både klassiskt och något med rocktema 🙂

  Fint med bas- men man kan ju inte tvinga.. bara tjata lite! Ha det bra hur som!

 5. w2best says...

  Bella: Jag tänkte absolut vara med till hösten! Tjata ska man absolut göra! 😛 Det lutar iallafall åt att jag ska är med… Det som är svårt är bara att kunna komma varje gång, eftersom jag jobbar en hel del på kvällstid! Vi ses!

 6. sanny says...

  svar: inte min grej i vanlgia fall heller, kollar mest på det för att pojken vart med å filmat, så blir jag sur när folk är dumma och tycker så synd om andra så jag nästan får ångest.. haha.

  men man vet aldrig vad folk har gjort, vill inte gå runt med en klänning som vart med om värsta vila perversa sexgrejerna. då köper jag hellre en ny, eller lånar av kompisar.

 7. sanny says...

  brukar faktiskgt inte långa så mycket kläder, om jag är hemma hos nån och har slapptime tar jag kanske ett par mjukisbyxor. så det är nog rätt lugnt 🙂

 8. sanny says...

  ja, det håller jag lätt med om 🙂

 9. Anonymous says...

  Bra blogg!

  kolla gärna in på min 🙂

  Kram

 10. Jens says...

  Trevligt inlägg Jonas 🙂 hittade bomberjackan från Filippa K via din blogg, så jag tänkte på bjuda på den. Dock är man ju klantigast i världen och glömmer bort den, så den gick till någon annan lycklig själ för 160:- :/

 11. w2best says...

  Hanna: Det ska jag göra! Tack!

  Jens: Perfekt att man kan bistå med lite hjälp, sen vad du gör är ju upp till dig, men jag kan känna ångesten när man glömt att bjuda som man kännt så många gånger! 😛

 12. Sandra says...

  Tradera is the shit! 😀

 13. w2best says...

  Sandra: Ja tradera är en outtömlig resurs!