W2Best

Det handlar om stil.

August 1, 2008 Tankar

Värmen

Jag blir helt paralyserad av den här värmen som råder i vårt land. Jag har aldrig klagat på varmt väder innan, men när man ska försöka vara aktiv och jobba så får det gärna vara lite svalare för min del. Nu har jag ju fördelen att jag fåt välja mina tider själv, men man vill ju inte skjuta på uppgifterna för länge liksom. Så som det varit de senaste dagarna har jag gått i en dvala fram till ungefär klockan halv tio på kvällen. Min kreativitet har kommit fram ungefär vid den tiden, men det är en tid som inte tillåter så jättemkt kreativitet då de flesta går och lägger sig ganska snart därefter… Jag har alltid varit en kvällsmänniska så jag får göra det kreativa som går på kvällarna, vilket blir att blogga och att leta efter roliga saker på Ebay. Det har blivit min senaste grej. Otroligt vad mycket roliga saker man kan hitta!
Ikväll ser det ut att bli en lugn kväll med bad och champagne för att fira att livet är roligt. : ) Hoppas att ni andra får en trevlig kväll. Imorgon blir det Rockhammarsdagen, smaka på det! 😀

Nu ska jag nog ta en smoothie och hoppas att jag vaknar till liv lite.
Min favvosmoothie:
Frysta blåbär, hallon och jordgubbar
Mjölk
Några bitar is
1 dl aleo vera gel
allt i mixern.

Eller det här en milkshake? Jaja, gott är det iallafall!

Kul med sånt intresse som det var för väskorna jag lade upp! Mer kommer att komma på min stora garderobsrensning!

Liknande inlägg:

 1. 080826 Oj vilka roliga dagar det har varit den här...

0 to “Värmen”

 1. Schough says...

  Alltså 1 dl aloe vera är inte det ganska mycket?

 2. Line says...

  schougi: Det är en grönsak, går inte att överdosera. Är en dl äpple eller tomat mycket?

 3. Mio says...

  Definitivt värt att prova!

 4. Jens says...

  Har inte hört ngt från dig angående tröjan jonas!

 5. Schoughis says...

  Rabarber räknas också som grönsak och den är inte bra att överdosera. Har bara fått för mig att man kan bli lite dålig om man tar lite för mycket aloe vera på en gång. Fast en deciliter är i och för sig inte vidare värst mycket i alla fall nu när jag tänker efter.

 6. Line says...

  Schough: Du har helt rätt men bara när du är nybörjare och det är inte dåligt men det får fart på magen rejält. Jag har druckit en lite på mindre än en timme och det gick alldeles utmärkt. Fast då är jag trogen "drickare" sedan 3,5 år tillbaka.

Leave a comment