W2Best

Det handlar om stil.

September 4, 2008 Tankar

Uppehåll?

Vad har jag haft för mig under de senaste dagarna egentligen? Det kan inte ha varit superskoj att kolla in min blogg bara för att märka att det absolut inte har har hänt nånting. Jag har haft fruktansvärt mycket saker på planeringen den senaste tiden, så bloggen har blivit nedprioriterad i några dagar. Det har hänt lite nya saker som ni säkert förstår.

För det första har jag och Pauline fått ett kontor som vi håller på och fixar och trixar med för att vi ska komma i ordning på det. Till helgen ska vi vara igång, och sen blir det invigning någon gång därefter. Kanske till marknadshelgen! : P

För det andra så har jag blivit student, tro det eller ej. Jag har börjat på Entreprenörskap och Nyföretagande A på Örebro universitet, en kurs som går på halvfart, och sedan har jag faktiskt börjat på Webbdesign på distans. Den första kursen går jag för att träffa nya människor och utveckla mitt tänkande och få lite universitetsfeeling! Den andra går jag för att jag har så otroligt mycket intressanta webbprojekt som jag verkligen skulle vilja lansera men jag har inte ens i närheten av de kunskaper som behövs för att sätta dem i verket. Så nu gör jag slag i saken och gör något åt det! Ska pilla med CSN och söka lite bidrag och sånt idag, för det är ju lika bra att ta emot pengarna man har möjlighet att få. Så detta kommer jag alltså att göra brevid mitt företag, så länge det känns roligt och inte blir för mycket tid som måste läggas på studierna så att jag inte hinner med det jag anser viktigast: jobba målmedvetet.

Student.se

Jag var på expert och jobbade i lördags och kom på tanken att mitt mobilabonemang kanske inte är det bästa för mig, och sådana tankar ska man definitivt inte sätta igång i mitt huvud för då spinner dem där till förbannelse och jag kan inte göra NÅGOT annat än att tänka på mobilabonnemang och telefoner.

Glocalnet gör ju en riktigt kampanj med fri månadsavgift året ut samt fria sms och fria samtal med 99 öre uppkopplingsavgift. För någon som inte behöver datatrafik och inte ringer kopiöst är det det absolut billigaste abonnemanget idag. Kändes som ett bra alternativ men när jag tog fram min senaste faktura och såg att jag hade ringt ungefär 300 samtal insåg jag att det nog inte blev så superbilligt för min del. Dessutom fanns ingen möjlighet till fri datatrafik vilket jag har idag för 99 kr/månad från tele2. För övrigt måste det vara sveriges billigaste mobila bredband, telia har ju till och med höjt sitt till 229 kronor. Alla jämförelsesidor visar det också.

Jag kom av en händelse att kolla över Tre:s abonnemang och insåg att de skiljer sig ganska mycket från mängden. Teckna ett abonnemang med 399 eller 499 kronor att ringa för i 24 månader, ingen höjd månadsavgift, du får en telefon på gratis och dessutom fri datatrafik under hela bindningstiden i Turbo3g-hastighet. Det låter ju nästan lite för bra. Men jag kan inte ha ett abbonemang där man bara får ringa för 499 så jag kollade istället över på deras nya företagssida, och såg att samma erbjudande gällde för deras business max. Man fick antingen en HTC touch Diamond eller en Samsung Touchwiz för 0 kr och flatrateabonnemang med fri datatrafik. Det känns klart svårt att hitta något liknande. Men då infaller tankenöten vilken av telefonerna man ska välja.

Detta är ett ämne som sätter igång en mindre besatthet hos mig, för det finns ju så jävla mycket information på nätet och jag måste ta in all information så snabbt som möjligt för att göra ett så bra val som möjligt. Så jag sitter i timme efter timme och läser forumtrådar, recensioner, kollar youtubeklipp och jämförelsetester. Jag skulle kunna hålla på i flera timmar och berätta om varför valet blev som det blev, men det föll iallafall på HTC Touch Diamond.

det handlar om stil! mode, kläder, skor, accessoarer.

Med 3 business max.

Det roliga var att när jag började på entreprenörskursen på universitetet var den första killen jag snackade med säljare på tre, så han ringde upp dagen efter och styrde en ännu lite bättre deal. Inga major differences men iallafall.

Så nu är jag klar med dem funderingarna, jag kan snart ta emot sms igen, och skicka P1:an på lagning, och sedan förmodar jag att jag säljer den. Eller har den som reservtelefon. Jag kommer dock att sakna tangentbordet ordentligt.

Mina outfits den senaste tiden har inte varit supermkt att hänga i julgranen, däremot köpte jag ett par nya skor på Nora Marknad, för 25 kronor vilket var lite skoj! Kommer inlägg om dem.

Nu vet ni iallafall vad jag har haft för mig den senaste tiden.

Hoppas att ni alla har haft en riktigt bra vecka!

So long!

3 to “Uppehåll?”

  1. Jens says...

    Äääntligen händer det något Jonas 🙂

  2. Den sanna Göteborgaren. says...

    Så göllig mobil. Den är så jäkla göllig alltså.

  3. berkey says...

    I am not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for wonderful info I was looking for this info for my mission.|